Várandósan ti milyen házkörüli munkát,házimunkát,meg házfelujitási,házépitkezési munkát végeztetek,szülésig?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 22:15
1/19 anonim válasza:
7 hónapos terhes voltam, amikor a baba szobáját csináltuk ketten a férjemmel. Laminált padlót raktunk le, festettem, meszeltem, lakkoztam (persze szűrőmaszkban), bútorokat cipeltem (egészséges mértékben), nagytakarítottam, ablakot pucoltam, stb. Nem volt olyan, amit ne csináltam volna meg, csak mert terhes vagyok.
2/19 anonim válasza:
Mindent. Fűnyírás, kapálás, virág ültetés, takarítás, főzés. Utolsó 2 napban csak benti munka volt
3/19 anonim válasza:
Anyósom pont úgy, mint az 1-es, aztán 1 kg 20 dkg-al megszülte férjem húgát. Mert muszáj volt ládákat emelgetnie. Miutan megszülte, már nem volt muszáj. Nekem nulla segitsegem volt a férjem kívül, elég sok dolgom volt szülésig, de van amiről lemondtam. Pl. 9 hónaposan akartam fuggonyt felrakni, de kellemetlen érzés volt, rákérdeztem neten és volt már akinek fuggonyfelrakasnal leszakadt a méhe és ennyi volt a gyereke élete. Én 7 hóig bicikliztem, akkor volt egy kis barnázàs. Nem lett baj szerencsére, de onnan kezdve óvatosabb voltam. Mai fejjel meg óvatosabb lennék és vigyàznék, mert már tudom, kit vesztettem volna el.♥️
4/19 anonim válasza:
3
Most komoly? Leszakadt a méhe mert feltette a függönyt..?
Ezt úgy hívják, lustaság.
5/19 anonim válasza:
Szüles előtti hétvégén még parkettaztam egyedül. Amúgy az utolsó napig bejártam dolgozni (ülőmunka), és minden házimunkat csináltam is. Egyébként igazán sz.r terhességem volt, végig hánytam, magas volt a pulzusom, aranyer is kínzott, aludni ritkán tudtam jót.
6/19 anonim válasza:
Mi is házépítésben vagyunk. Mikor terhes lettem, akkor is kivettem a részem. Persze már óvatosabban és nem emelgettem 20 kilókat és nem nyujtóztam. De apróbb gletteléseket, festés, csiszolást ( maszkban!) simán megcsináltam. Már a harmadik trimeszterben vagyok, annyit nem bírok, de pl a falfestésben, parkettázásban még tudok segédkezni. :)
7/19 anonim válasza:
Veszélyeztetett terhesként csak az alap háztartási dolgokat csinálom meg, azt is jó előre megtervezetten, több részre elosztva, közöttük pihenve + ellátok egy 3 évest.
8/19 anonim válasza:
3as, nem senkinek sem szakadt még le a méhe. Nem létezik, olvasgass biológia könyveket ha már az órákról hiányoztál valami miatt.
Mi a teljes házat felújítottuk(szigetelés, tetőcsere, parkettázás, festés stb) mindenben segítettem, szülés előtt 2 héttel lettünk kész. persze a végén már nem toltam téglákat talicskában, de a takarítást simán megcsináltam
9/19 anonim válasza:
Amikor terhes lettem, akkor vettünk házat így a festéstől kezdve a takarításon át a pakolásig mindent csináltam, nyílván nem a kanapét pakoltam arrébb. 38hetesen megmetszettem az összes rózsabokrot a kertben (össze se tudom számolni mennyi van)
10/19 anonim válasza:
Mi is végig építkeztünk, az elején aktívan részt vettem benne, csak azt nem csináltam, ahol nehezet kellett volna emelni vagy hosszasan erőlködni. Aztán 28 hetesen elkezdett nyílni a méhszájam (nem emiatt, hogy tettem-vettem) és onnan kezdve már csak a háztartási munkákat végeztem elővigyázatosságból, de az egyik szoba festésében azért kímélően, de segítettem, illetve a kisebb bútorok összeszerelésében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!