Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, akik a terhesség...

Anyukák, akik a terhesség előtt dohányoztak! Mikor tudtátok letenni? Lett bármiféle hátránya a babátoknak a dohányzás miatt?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem, nem Én vagyok terhes :D

Egy barátnőm most 16-17 hetes kb és iqos-t szív. Nyilván -elvileg- kevesebbet, mint előtte, mégse tudta eddig letenni.. akik ennyi idős terhesen még cigarettáztak napi 3-4 szálat! Lett valami nagyobb probléma a babával?

Tudom, ez mindenkinél más, valaki végig dohányozza és nem lesz gond, más meg mindenre figyel és lehet baj, engem mégis érdekelne más tapasztalata. :)

Köszönöm!

2021. szept. 19. 21:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én amikor megtudtam (6hetesen) azonnal le szerettem volna tenni,de nem ment.Utáltam magam amiért cigiztem de elég erős dohányos voltam.Aztán a 8. héten megmakacsoltam magam és azóta nem gyújtottam rá.Az első hét borzasztó volt,sokat sírtam is,hiányzott a cigi.Ma is rám jön néha,hogy de jó lenne elszívni egy cigit de aztán 2 perc múlva már nem is érdekel.Nem ítélem el azokat akik nem tudták lerakni terhesség alatt,de nekem a lelkem nem bírta volna,hogy ezzel árthatok.
2021. szept. 29. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!