Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, akik a terhesség...

Anyukák, akik a terhesség előtt dohányoztak! Mikor tudtátok letenni? Lett bármiféle hátránya a babátoknak a dohányzás miatt?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem, nem Én vagyok terhes :D

Egy barátnőm most 16-17 hetes kb és iqos-t szív. Nyilván -elvileg- kevesebbet, mint előtte, mégse tudta eddig letenni.. akik ennyi idős terhesen még cigarettáztak napi 3-4 szálat! Lett valami nagyobb probléma a babával?

Tudom, ez mindenkinél más, valaki végig dohányozza és nem lesz gond, más meg mindenre figyel és lehet baj, engem mégis érdekelne más tapasztalata. :)

Köszönöm!

2021. szept. 19. 21:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Annak lesz gyereke természetes úton minden szr vitamin nélkül aki képes rá hogy megtermekenyuljon, kihordja és megszulje a gyereket. Ő cigizve is képes rá, te vitaminnal se, ez van.
2021. szept. 20. 07:30
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

10 honnan tudod,hogy nem vetél el? Statisztikát vezetsz? Te meg úgy beszélsz a cigiről mintha minimum heroin lenne.

Es ebből hogy jon a szexelés meg az,hogy nem foglalkozik a gyerekkel? Itt te vagy az egyetlen fogyatékos, az inkoherens szarságaiddal amiket dobálsz..

2021. szept. 20. 07:33
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Iqos szivtam én is, teszt előtti nap már felszivtam magam hogy lehet ez lesz az utolsó...

Másnap hajnalban teszteltem, azóta nem is szívom.

2021. szept. 20. 07:49
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

12. héten tettem le egyik napról a másikra.

Ha előbb tudom, hogy terhes vagyok előbb leteszem.

A doki cisztának nézte a kislányomat. Hat hét után feltűnt neki a kontrollon, hogy hoppá..

2021. szept. 20. 08:52
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

női ismerösöm 3 lányt szült végig dohányozta terheséget normál sulyjoak lettek szülséel terheségel sem volt baj felnőttek gyerekei,ők isdohányoztak kismamaság alatt baj nem lett

2021. szept. 20. 09:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megtudtam hogy terhes vagyok letettem. Előtte elment 1doboz/nap. Onnantól rá sem tudtam nézni. Az dolgozott bennem, hogy nekem van választások, én dönthetek, ő nem. Ő szenved bent miatta. Most már 8 hónapos a lányom, se terhesség alatt se szülés után nem gyújtittam rá. És nem is szeretnék.
2021. szept. 20. 10:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Május 24en tettem le, még nem voltam terhes, valamiért ragyujtottam aznap és annyira nem kívántam hogy a felénél elnyomtam és az volt az utolsó. 2 hét múlva pozitívat teszteltem.
2021. szept. 20. 10:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a pàrommal a babàt terveztük , akkor elsö dolgom volt letenni . Valahogy magàtòl értetödö volt, és persze ùgy voltam vele ,hogy "könnyebb most lerakni mint terhesen ".

Egyébként ismerek néhàny esetet ahol ,csak épp csökkentették a cigit napi 5-10 szàlra ,hàla az égnek egészségesek lettek a picik.

Én személy szerint nem rizikòznàm a babàm egészségét ,még napi egy szàllal sem .

2021. szept. 20. 16:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Az én anyám cigizett a terhessege alatt vegig. Meg előtte, meg utána..

Nálam felnőttkori adhd-t diagnosztizaltak, ami persze gyerekként is meg volt, de nem derült ki. Bár sokat segített volna, ha nem nekem kell kijárnom az utat.

Persze senki nem mondta hogy 100% ez az oka, de egy elég magas szorzóval dobja meg a hajlam esélyét.

2021. szept. 21. 05:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Sosem fog kiderülni utolsó, hogy mi okozta. Az én anyám is dohányzott de nekem semmi bajom így 49 felé Magas kisse a koleszterinem és ennyi, szóval..
2021. szept. 21. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!