34. hét Ahogy nézem rengeteg kérdés és válaszok vannak a dohányzással kapcsolatban. én is erről kérdeznék, mert én viszont az első pár hónapban dohányoztam, és utána is az idegesség elnyomására rágyújtogattam, hogy ez meglátszik e majd a méhlepényen?
Figyelt kérdés
Szerencsére az uh mindent rendben talál, a súlyunk is megvan, azonban aggódom, hogy a picinek nem e ártottam ezzel. Sajnos a terhességem teljesen észrevétlen, csak annyit érzek hogy mocorog, és rúg. Az első hónapokban én nem is tudtam a terhességről, mert a fogamzásgátlót is előtte tettem le egy hónappal. Nálam meg a menses kimaradások gyakoriak voltak pont emiatt.2014. jún. 6. 17:17
1/11 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy voltam első terhességemmel. Semmi tünet. :)
Na most! Nem bátorítani akarlak, de sajnos én is cigiztem az első terhességem alatt végig. Igaz nekem meglátszott a méhlepényemen (korán elkezdett "meszesedni, érni"), de hála az Égnek, semmi, de semmi baja nem lett a lányomnak. Most 5 éves és makk egészséges!
3/11 anonim válasza:
1mg-os cigarettát szívtam, nagyon keveset, és túlhordtam. Makkegészséges, 11éves.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok, én is túlvittem 10 nappal. De félreértés ne essék, senkit nem bátorítani akarok! Sőt!!! Nagyon is szégyellem magam!!!
5/11 anonim válasza:
Mint dohányzó....az 1milis cigi többet árt, amúgy, mint a kőkemény tüdőszaggató társai. Nekem is meg van a napi 5-6 szál, ha ideges vagyok, erre még a doki se kezdett "veszekedni". Azt mondta ha hirtelen abbahagynám azzal ártanék a legtöbbet.
6/11 anonim válasza:
Utolsó Válaszoló! Hány hetes vagy?
8/11 A kérdező kommentje:
Tehát csak előbb elöregszik a burok, de látványosan nem tűnik fel semmi...azaz, nem olyan mint egy tüdő pl. nekem első terhesség, és én is rohadtul szégyellem magam.de valamiért nem tudtam letenni.gyenge vagyok. a terhességet meg sem érzem, semmi más nincs, csak a mocorgás.az elejétől fogva semmi rossz érzés. mindenkinek köszönöm a választ, és remélem a fiam, ha így az eredményeket nézem, minden rendben van, egészséges legyen, ha már én voltam olyan gyenge hogy szennyezzem. amúgy sokat gondolkoztam és sok olyan egyszerű ember van, mint az afrikaiak, vagy indiánok, akik dohányoznak terhesség alatt.nem is okoz gondot.szerintem csak a civilizáció az ami ezt ellenszenvvel nézi.a betegségeket csak szerintem hamarabb, vagy erősebben hozza ki, ami amúgy is van neki.az hogy előtte dohányzás volt, 4 év alatt ürül ki a szervezetből, így ha a 2 hónapban leteszi az ember, az olyan mintha dohányozna még.de mindenesetre sajnálom hogy gyenge vagyok.
2014. jún. 9. 22:25
9/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Egyet értek veled! Nagyon csúnya dolog a terhesség alatti dohányzás, de ha baja akar lenni a babának úgyis baja lesz! (Húú, ezért a mondatomért most több száz kismama megkövezne!!!) Én is gyenge vagyok, de igyekszem minél kevesebbet szívni! Boldog babavárást Neked! És szívből szorítok, hogy semmi gond ne legyen Nálatok sem! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Kívánom mindenkinek hogy a babája egészséges legyen, de biztosan az lesz. :) nagyon keveset, max 2 szálat szívok én is, a vékony szálúból.megkövezni nem kövezhetnek meg, mert nem tudhatja senki az okot, és ha nem is dohányzott, akkor a tüneteket. én egyedül viselem az egészet, és emellett mindig kapom az ivet mindenkitől, amitől ideges és letört vagyok.mindenki persze próbál segiteni, de ugy érzem mintha a határok lennének a fontosabbak, nem pedig a nyugalmam.a munkahelyem kitett, és fizetésem semmi... a napfényből és levegőböl próbálok megélni, szerencse a családomnál elvagyok... de meddig?nehéz minden.
2014. jún. 11. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!