34. hét Ahogy nézem rengeteg kérdés és válaszok vannak a dohányzással kapcsolatban. én is erről kérdeznék, mert én viszont az első pár hónapban dohányoztam, és utána is az idegesség elnyomására rágyújtogattam, hogy ez meglátszik e majd a méhlepényen?
Figyelt kérdés
Szerencsére az uh mindent rendben talál, a súlyunk is megvan, azonban aggódom, hogy a picinek nem e ártottam ezzel. Sajnos a terhességem teljesen észrevétlen, csak annyit érzek hogy mocorog, és rúg. Az első hónapokban én nem is tudtam a terhességről, mert a fogamzásgátlót is előtte tettem le egy hónappal. Nálam meg a menses kimaradások gyakoriak voltak pont emiatt.2014. jún. 6. 17:17
11/11 anonim válasza:
Megint első! :) Hát kitartás Neked, meg minden jót kívánok! :) Nem lehet egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!