Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismama vagyok....

30 hetes kismama vagyok. Dohányoztam a baba előtt, lehet ebből baj? Többi lent.

Figyelt kérdés
Dohányoztam a baba előtt, de a pozitív teszt után rögtön letettem, nem is volt vele problémám. Viszont a dokimnak elfelejtettem mondani...Lehet ebből baj? Kell valamit pluszba szedni azoknak a kismamáknak, akik dohányoztak a baba előtt vagy figyelni valamire? Tudom felelőtlenség, hogy eddig nem gondoltam erre, remélem nem lesz baj, mert azt nem tudnám megbocsájtani magamnak.

2017. jan. 24. 07:37
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem lesz semmi baj és nem kell semmit szedned. Régen nagyon sok kismama dohányzott, és egészséges babáik lettek.
2017. jan. 24. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Nem lesz semmi baja. Attól lehetne, ha terhesen is dohányoztál volna.
2017. jan. 24. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogyis, hogy jutott ez most eszedbe? Az a lényeg, hogy terhesség alatt nem dohányoztál.
2017. jan. 24. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Lehet. Tanulmányok igazolták, hogy a lepény vérellátottsága pl. akkor is rosszabb, ha letette a cigit a kismama. Asztma, allergia esélyét így is növeli... stb. De utólag már úgyse tehetsz semmit. Semmilyen tápkiegészítő nem fordítja vissza. És még mindig jobb hogy letetted, mintha tovább mérgeznéd.
2017. jan. 24. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Ja, meg kb. ezer dologtól lehet még allergiás, meg akármilyen a gyereked, ha meg mindent jól csinálsz és burokban élsz egész életedben, akkor ráfogják a genetikára. Ne foglalkozz ezzel szerintem.
2017. jan. 24. 08:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, azzal tisztában vagyok, hogy növelheti bizonyos betegségek esélyét és azzal is, hogy utólag az ellen már nem tehetek semmit. Csak abban bizonytalanodtam el, hogy miután megtudtam, hogy babát várok kellett volna e valamit csinálni még azon kívül, hogy persze leteszem a cigit. Mert erre nem kérdeztem rá a dokitól. Rákérdezzek még vagy fölösleges?
2017. jan. 24. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Most már biztosan felesleges, de szerintem nincs olyan készítmény, ami semlegesítette volna a korábbi dohányzást és nem is gondolom ezt olyan ártalmasnak a magzatra nézve. Az nagyon árt neki, ha terhesen dohányzol, az biztos.
2017. jan. 24. 10:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Jolvan, akkor nem idegesítem magam ezzel. Terhesvitamint egyébként az elejétől szedek. Olvastam olyanokat, hogy aki dohányzik az szedjen több C, A és E vitamint, ezeket lehet szedhettem volna pluszba.
2017. jan. 24. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!