Ezt mennyire vennétek komolyan? Aggódnátok emiatt?
Van egy ismerősöm aki eléggé ilyen.. hogy is mondjam vannak megérzései, álmai, jósol stb.. rengetegszer be is jött már amit mondott.
Kb. fél éve vagy még több is, hogy nem beszéltünk és ma irt egy üzenetet, hogy velem álmodott, hogy terhes vagyok, kislányt látott az almában és koraszülött volt a baba.
Most vagyok a 15. Hétben, eddig minden rendben, valóban kislányt várok.
A családon kívül eddig senkinek nem jelentettuk be a terhességet.
Nagyon megijesztett amit mondott. Ne értsetek félre, ha valaki idejönne és minden előzmény nélkül ilyet mondana egyáltalán nem foglalkoznék vele, de neki tényleg sok minden bejött, és most nem tudom ezt kiverni a fejemből.
Nekem volt egy hasonló esetem, muszáj leírnom.
Még senkinek nem szóltam a munkahelyemen, hogy terhes vagyok és egyik nap odajött hozzám az egyik munkatársam és kérdezte, hogy tudtam-e, hogy nekem lesz egy fiam, de csak ha úgy döntök, mert ő belenézett a jövőmbe és látott egy fiú gyerekkel, aki magasabb lesz, mint én és hasonlít az apjára és rám is. Az elején volt szó arról, hogy nem tartjuk meg, de aztán mégis. Prena tesztet csináltattunk, így már korán kiderült a neme is, kisfiú. Nagyon ledöbbentem. Mikor szóltam a munkahelyen, hogy mi a helyzet és tényleg fiú lesz, kérdeztem honnan tudta, de nem árult el semmi komolyabbat, csak hogy belenézett a jövőmbe, megérezte. Ő nagyon fogékony az ilyen dolgokra, hisz a másik bolygókról való életben, a túlvilági életben stb.
Ezt a technikát úgy hívják, hogy cold reading. Semmi ijesztő nincs ebben. Nagyjából kiszámítható az ember vagy nekik ennyi és tud olyat mondani ami bárkinek tudd nagyjából.
Egy egészséges párkapcsolatú embereknél nem nehéz ilyet jósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!