Pici vérzés miatt aggódnátok terhesség elején?
Igen, aggódnék és azonnal elmennék orvoshoz.
Most őszintén... ki nem szrja le ha bunkóznak? A gyerek élete fontosabb mint egy bnkó ember, nem?
Mivel egyaltalan nem "normalis" dolog a verzes terhesseg alatt, igy mindenkepp erdemes elmenni orvoshoz, akar maganorvosod van, akar az allamiba jarsz.
Sok esetben nem lesz semmi gond, tehat nem kell egybol a legrosszabbra gondolni, de nem is szabad figyelmen kivul hagyni.
En eddig 3d voltam terhes es 3 verzesem volt ezek alatt. Az elso gyereknel szo szerint elontott a ver 12 hetesen, egybol bementem a korhazba, a gyerek rendben volt, ezen kivul ugyan mast tenni nem tudtak, de legalabb tudtam, hogy nem vetelek es hogy mi volt az oka.
A 3. terhessegemnel 8 hetesen volt nagyon enyhe verzesem rovid ideig, szinten orvoshoz azonnal, az embrio rendben volt es a verzes okat nem talalta az orvos. 3 hettel kesobb ismet gyengen verezni kezdtem, ismet azonnal mentem vizsgalatra, de ott mar csak az derult ki, hogy 2 hete elhalt a terhessegem.
Szoval mint latod maga a vizsgalat sok esetben csodat nem muvel, csak akkor, ha latszik, hogy mi okozza a verzest es ez egy olyan problema, ami orvosolhato. Nalam nem derult ki legutobb, a vizsgalat nem segitett, de az eselyt akkor is meg kell adni, hogy hatha kiderul es segiteni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!