Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is volt 23 hetesen...

Másnak is volt 23 hetesen "tágulásos vérzés"?

Figyelt kérdés
3. babám, 23+2 hetes vagyok. Szombaton délelőtt 2x volt kisdolog után rózsaszínes váladék a wc papíron, mikor megtöröltem magam. Délután már pici piros csíkok voltak. Közben próbáltam egész nap pihenni, feküdni, de ez után felhívtam a kórházat. Azt mondták, menjek be, megvizsgálnak. Mindent rendben találtak, azon kívül, hogy van egy méhszáj polipom, de az orvos szerint az se vérzett. Méhszáj zárt, lepény nem válik, baba jól van, mocorog. Az orvos szerint igénybe vett a méhem, és már idősebb is vagyok, mint első két terhességnél (34), és tágulásos vérzés lehet. Azóta nem volt, de ma már megint 2x is tapasztaltam. Másnak is volt hasonló? Engem ez megijeszt. Az még hozzá tartozik, hogy 2,5 hete CVS-em volt.

2016. márc. 22. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyìlsz,akkor nem tàgulàsos vérzés. De a polip lehet, a cvs miatt lehet, együtlét miatt lehet. De ha voltàl dokinàl megnéztek és minden oké,akkor nem kell aggódni. Pihenj sokat,vagy amennyit csak tudsz.
2016. márc. 22. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt tágulási vérzésem megijedtem kórházba mentem miatta ott azt mondták az. 3 centire voltam nyitva és előtte 2 nappal még teljesen zárt voltam. Úgyhogy ha zárt vagy akkor nem hiszem, hogy az lenne.
2016. márc. 22. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem ugyanekkor volt, mint neked. 3 napig tilos volt a szex és pihennem is kellett. a kontrollon már látta a doki, hogy a folyásom a gombától felmarta a hüvelyfalat, és az vérzett. nekem is mozgott a magzat ugyanúgy, és minden oké lett utána, 3 nap után elmúlt.
2016. márc. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!