Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnya dolog tőlem ha a...

Csúnya dolog tőlem ha a ferjemnek csak szivhang után mondom el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mar egy jó pár hónapja probalkozunk, eddig 2x volt kemiai terhessegem es nagyon nem jol kezelte. Szerintem megviselte az hogy beleelte magát es végül nem lett belőle semmi. Mist 3 napja késik, van 4db pozitív tesztem, 2 hét mulva elvileg ha lesz szivhang akkor mondanám el. Szemétség tőlem?
2021. aug. 8. 09:01
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
85%

Te csak ne beszélj "rólam" az én férjem normális, jött velem terhességmegállapításra mindkétszer MAGÁTÓL, nem volt ilyen kitétele hogy csak akkor akarja tudni ha van szívhang, hiába vigyorogsz. Vigyorogjál magadon, hogy a fürdőben wc ben elonulva kell bőgnöd, mert a férjed "úgy döntött" nem kíváncsi a fájdalmadra amin átmész. Neki ehhez joga van. Neked meg jogod van csendben kussban kiborulni.

Buta liba.

2021. aug. 9. 13:22
 52/53 anonim ***** válasza:
87%
50-es millió meg egy eset van, ahol az első orvosi vizsgálaton megàllapítják a szívhangot, majd a következőn már nem dobog a szíve. Akkor ezzel az erővel tényleg titkolja el az egész terhességét a kérdező, bujkáljon el, aztán 9 hónap múlva tali, ha kibújt az egészséges csecsemő. Mert hát a férjnek joga van dönteni arról, hogy kivánja-e elgyászolni azt, hogy elhalt a terhesség, vele a meg nem született gyerekük. Az ilyen dolgokat viselje csak a nő, akinek ahogy írják NINCS döntési joga. Az, hogy kiborul meg depis lesz, nem egyenlő azzal hogy nem is tud róla, hihetetlen, hogy neked ezt így szájba kell rágni.
2021. aug. 9. 13:41
 53/53 anonim ***** válasza:
81%

Na, pl ma egy ismerősnél a 32.héten elhalt a baba. Tegnap még mozgott, reggelre nem volt szívhang..

El kellett volna ezt is titkolni, ha ilyen beállítású lenne a férje, mint a kérdezőé?!

2021. aug. 9. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!