Csúnya dolog tőlem ha a ferjemnek csak szivhang után mondom el hogy terhes vagyok?
Akkor ne mond el neki csak szívhang után. Bár biztosnak még akkor sem lehet nevezni egy terhességet.
Bár tudom, hogy ez nem volt kérdés, de nekem kicsit fura, hogy mennyire nem érzed, nem látod át, hogy a férjed kijelentése mennyire nem volt helyénvaló. A gyermekvállalás egy közös döntés és közös felelősség amely mind a két felet ugyanannyira érinti attól a perctől kezdve, hogy megfogan a baba. Sok érzelmi hullámvasúttal jár, sok örömmel, de akár szomorúsággal is, amit együtt kell átélni. A rossz dolgok alól sem lehet kibújni, hanem támogatni kell egymást.
Atyaég, ennyi frusztrált, otthonülő, rosszindulatú nőt…
Kérdező, teljesen rendben van, a 6.-7. héten elmondani pláne ha volt már ilyen előzményetek. Én sem tennék másként.
Bezzeg az rendben van amikor valaki a még meg sem száradt, mensi előtt 1 héttel készített álpozitív tesztet dugja az egész rokonság és internet orra alá. 🤦🏻♀️😂😂
23 azért te nem érzed a kettő között a különbséget? Mi sem mondtuk el senkinek a 12. hétig, se a saját férjed azért más, mint Facebookra posztolni a pozitív tesztet.
Ketten vállalnak gyereket, nem egy nő egyedül. Attól, hogy az anya terhes még az apa is kell hozzá és ketten vállalják a pozitív es negatív következményeket is amikor gyereket vállalnak.
Nem érzem a különbséget. Ha lett volna több kémiai terhességem vagy korai vetélésem, én a férjemnek sem mondanám el addig amíg egyáltalán az orvos nem igazolja a terhesség tényét.
Mit nem lehet azon megérteni hogy a férfinak is lehetnek érzései és esetleg rosszul dolgozza fel a veszteséget? Miért kell egyből p.öcsnek titulálni és válást kiáltani?
Rosszindulatú az összes ilyen hozzászóló ráadásul önigazolásként jól fel is pontozzátok egymást. Gratulálok, veregessétek csak jól hátba egymást és legyetek büszkék a hozzászólásaitokra. 😂
Képzeld utolsó én is nehezen dolgoztam fel a vetélésem. Ja, az más, nekem kutya kötelességem egyedül megbirkózni a fájdalmammal szerinted.
Hát nem vagy komplett te sem.
Te vagy a rosszindulatú. A nő viselje egyedül, hogy nehogy megbántsa a férjét? Normális esetben mindkét felet rosszul érinti és egymásnak kölcsönösen tudnak segíteni.
Ha te ugyanúgy kezeled ebben a férjed, mint 800 Facebook ismerőst akkor felettébb bensőséges lehet a viszonyotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!