Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnya dolog tőlem ha a...

Csúnya dolog tőlem ha a ferjemnek csak szivhang után mondom el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mar egy jó pár hónapja probalkozunk, eddig 2x volt kemiai terhessegem es nagyon nem jol kezelte. Szerintem megviselte az hogy beleelte magát es végül nem lett belőle semmi. Mist 3 napja késik, van 4db pozitív tesztem, 2 hét mulva elvileg ha lesz szivhang akkor mondanám el. Szemétség tőlem?
2021. aug. 8. 09:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
18%
férjednek mond el 12.héten vagy szivhangkor
2021. aug. 8. 13:28
 32/53 anonim ***** válasza:
17%

29. Szerencsére nincs 800 Facebook ismerősöm és fent sem vagyok mert ott is csak az ilyen sületlenség és ostoba komment cunami van minden babával kapcsolatos oldalon.

Semmit se tudtok a kérdező férjéről és házasságukról, életükről de már leírjátok és ne is szüljön az ilyennek mert nem ember csak egy lény, egy igazi pöcs. Nem vagytok normálisak de tényleg.

Szerintem egy nő könnyebben feldolgozza a többszöri vesztést mert ő éli át, a férfi belecsöppen a szituációba, nem tud segíteni, nem tudja fáj-e egyáltalán vagy mit tud tenni stbstb. Más az érzelmi világunk, szerintem a nő erősebb ilyen téren. A férfiak sokszor nem tudják vagy merik úgy megélni az érzéseiket. De ugye ezt ti úgy néz ki nem is feltételezitek.

Igenis rosszindulatúak vagytok, rengeteg kérdés alatt a komment részleg elmegy a férjek szidásába és pocskondiázásába. Lehet, hogy nektek kellene kicsit a saját házasságotokban kapirgálni, ott lesz az oka ennek a nagyfokú agressziónak és frusztrációnak.😂😂

Sziasztok.

2021. aug. 8. 14:13
 33/53 anonim ***** válasza:
84%

Hát nézd, én csak a szülőknek akartam elmondani a szívhang után, mire az lett a vége, hogy a 6. héten vérezni kezdtem, pont náluk voltam és ügyeletre kellett rohanni. A férjem ekkor már két hete tudta, hogy babát várunk. Most elképzeltem, hogy neki is így jelentem be, hogy amúgy terhes vagyok, de rohanjunk az ügyeletre, mert vérzek. És ez nem egyedülálló eset, sok nő vérzik/barnázik a terhesség elején.

Nekem személyesen ez nagyon fura, hogy valaki a saját férje előt tirkolja a terhességet. Hisz az ő gyereke is!

2021. aug. 8. 14:15
 34/53 A kérdező kommentje:

32es

Köszönöm 🙏

Ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni!

2021. aug. 8. 14:27
 35/53 anonim ***** válasza:
80%
Azért ez a ki az érzékenyebb, vagy az erősebb, nem lehet így kijelenteni, hogy a férfi vagy a nő. Ez megint egyén függő. De itt még csak egy kémiai terhességről volt szó nem vetélés, vagy később nagyabb bajról. Nem hiszem el, hogy ilyenkor nem tudná annyira összeszedni magát, hogy melletted van. Bele lehet vinni akaraterőt. Amikor a lányom elesett és felszakadt az arca, majdnem rosszul lettem. Nem bírom az ilyet. De összeszedtem magam, úgy csináltam, mint aki nyugodt, hogy a gyereket is megnyugtassam. Egy pánikoló anya nem segítség. Szóval durva volt, de magamra erőltettem. Tudom, ez más kategória, de néha össze kell szednünk magunkat, hogy a másikat támogatni tudjuk!
2021. aug. 8. 14:39
 36/53 anonim ***** válasza:
83%
26# Szerinted normális dolog a férj elől eltitkolni a vételéseket? Ezzel kimélnéd meg? Miért kell egy nőnek ezt egyedül feldolgozni? Ha egy nő kibìrja akkor a pasi is. A gyereket is csak akkor vigyük oda neki amikor boldog és illatos?
2021. aug. 8. 17:13
 37/53 anonim ***** válasza:
49%
34# akkor mi a kérdés??? Kérte h ne szólj...ennyi. szerintem gáz, de ha neked ez így jó akkor gratulálok. Csak nem értem minek tetted fel a kérdést.
2021. aug. 8. 17:16
 38/53 anonim ***** válasza:
0%

36. Hol írtam azt, hogy titkolja el a vetélést? Szerintem sehol…

Az, hogy a gyereket meg akkor vigye oda amikor boldog és illatos (magatokból indulsz ki??) totál bullshit. Ezt remélem te is érzed. 😂Nem ugyanaz a kategória, abszolút nem erről volt szó, csak megint a férj alázása megy úgy, hogy nem tudsz róla semmit, nem

is ismered.

2021. aug. 8. 19:14
 39/53 anonim ***** válasza:
84%
Valóban nem sokat tudunk a férjről. De annyit igen, hogy homokbadugja a fejét és nem áll a felesége mellett, amikor szüksége lenne rá. Nyilván neki sem öröm egyedül végigcsinálni a nehéz dolgokat. De mi lenne fordítva? Ha a feleség mondaná hogy nem bírja? Jaaaa, ő ezt nem teheti meg.
2021. aug. 8. 20:54
 40/53 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne tehetné meg? Ezt sem írta senki, rajtatok kívül.
2021. aug. 8. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!