Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnya dolog tőlem ha a...

Csúnya dolog tőlem ha a ferjemnek csak szivhang után mondom el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mar egy jó pár hónapja probalkozunk, eddig 2x volt kemiai terhessegem es nagyon nem jol kezelte. Szerintem megviselte az hogy beleelte magát es végül nem lett belőle semmi. Mist 3 napja késik, van 4db pozitív tesztem, 2 hét mulva elvileg ha lesz szivhang akkor mondanám el. Szemétség tőlem?
2021. aug. 8. 09:01
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
96%

oké, 2 hét múlva odaállítasz, hogy szivi, terhes vagyok, voltam dokinál, minden rendben. szerinted mit szólna hozzá, hogy csak akkor tudja meg?

én elmondanám neki, ez is a része a gyermekvállalásnak, hogy kudarcok érnek. ráadásul ha nem maradsz terhes, lehet valami gond is a háttérben, amit ki kell vizsgáltatni. a gyermekvállalás, nevelés nem csak a jó dolgokról szól, a rosszakról is. meg kell tanulni vele élni, elfogadni a pozitív és negatív dolgokat is.

kívánom nektek a legjobbakat, maradjon veletek a baba! :)

2021. aug. 8. 09:04
 2/53 A kérdező kommentje:
Igen csak tényleg majdhogynem leszidott mikor kiderult hogy megsem. Voltunk kivizsgalason es minden rendben velünk.
2021. aug. 8. 09:06
 3/53 A kérdező kommentje:
ja es köszönjük 🤗
2021. aug. 8. 09:06
 4/53 anonim ***** válasza:
76%
Igen, szemétség. Épeszű, ép lelkű nő azonnal közölné, hogy pozitív a teszt. Ha a férjed nem gyengeelméjű, ő maga is képes ám felfogni, hogy egy pozitív teszt nem jelenti azt hogy abbol 100%ban gyermek is születik.
2021. aug. 8. 09:07
 5/53 anonim ***** válasza:
88%

"Igen csak tényleg majdhogynem leszidott mikor kiderult hogy megsem. "

Aha...Nos, akkor ennek a lénynek nem is kellene gyereket szülnöd.

2021. aug. 8. 09:07
 6/53 anonim ***** válasza:
91%
Mi az hogy leszidott? Nem tehetsz róla hogy nem maradt meg a baba. Melletted kell álljon barmi van és neki kellene vigasztalni. Mi lenne ha valami nagyobb probléma merül fel, meg ver?
2021. aug. 8. 09:11
 7/53 A kérdező kommentje:
Istenem már jön a jó magyar mocskolodas, "lénynek" nevezel egy olyan valakit egy leirt tulajdonsagbol akit nem is ismersz... szegyen...
2021. aug. 8. 09:12
 8/53 anonim ***** válasza:
86%
akkor magyarázd el neki, vagy ültesd le olvasni, hogy hogy is működik ez. ne téged csesszen le, ha egyáltalán nem is tehetsz róla. pozitív lett a teszt? igen. elmehet a baba? el. 12. hétig a legérzékenyebb ez az egész, de még huszonhetesen is történhet bármi a picivel. akkor is lecseszne? azért nemár...
2021. aug. 8. 09:12
 9/53 anonim ***** válasza:
81%

Én azonnal elmondtam, 4 nappal az esedékes mensi előtt. Nekem akkor megfordult a fejemben, hogy megvárom amíg késik és csak akkor mondom el, de végülis úgy voltam vele, hogy ha kémiai lenne vagy nem maradna meg az nekem is fájna, nem csak a férjemnek és nyilván vele osztanám meg az érzéseim. Ha utána megjött volna, akkor is el kellett volna mondanom, hogy amúgy 4 napja pozitívak a tesztjeim és mégis megjött.

Aranyos vagy egyébként, hogy meg akarod óvni, de szerintem ebben ketten vagytok és nyilván neked is szükséged van az ő támogatásra.

Én nagyon drukkolok nektek és sok boldogságot kívánok a babához!

2021. aug. 8. 09:13
 10/53 anonim ***** válasza:
87%
Hát embernek meg társnak nehezen lehetne azt nevezni, aki leszidja a nőt, amiért az kémiai terhességén esett csak át. Ha ne adj isten elvetelsz, mit csinál?
2021. aug. 8. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!