Csúnya dolog tőlem ha a ferjemnek csak szivhang után mondom el hogy terhes vagyok?
oké, 2 hét múlva odaállítasz, hogy szivi, terhes vagyok, voltam dokinál, minden rendben. szerinted mit szólna hozzá, hogy csak akkor tudja meg?
én elmondanám neki, ez is a része a gyermekvállalásnak, hogy kudarcok érnek. ráadásul ha nem maradsz terhes, lehet valami gond is a háttérben, amit ki kell vizsgáltatni. a gyermekvállalás, nevelés nem csak a jó dolgokról szól, a rosszakról is. meg kell tanulni vele élni, elfogadni a pozitív és negatív dolgokat is.
kívánom nektek a legjobbakat, maradjon veletek a baba! :)
"Igen csak tényleg majdhogynem leszidott mikor kiderult hogy megsem. "
Aha...Nos, akkor ennek a lénynek nem is kellene gyereket szülnöd.
Én azonnal elmondtam, 4 nappal az esedékes mensi előtt. Nekem akkor megfordult a fejemben, hogy megvárom amíg késik és csak akkor mondom el, de végülis úgy voltam vele, hogy ha kémiai lenne vagy nem maradna meg az nekem is fájna, nem csak a férjemnek és nyilván vele osztanám meg az érzéseim. Ha utána megjött volna, akkor is el kellett volna mondanom, hogy amúgy 4 napja pozitívak a tesztjeim és mégis megjött.
Aranyos vagy egyébként, hogy meg akarod óvni, de szerintem ebben ketten vagytok és nyilván neked is szükséged van az ő támogatásra.
Én nagyon drukkolok nektek és sok boldogságot kívánok a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!