Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnya dolog tőlem ha a...

Csúnya dolog tőlem ha a ferjemnek csak szivhang után mondom el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mar egy jó pár hónapja probalkozunk, eddig 2x volt kemiai terhessegem es nagyon nem jol kezelte. Szerintem megviselte az hogy beleelte magát es végül nem lett belőle semmi. Mist 3 napja késik, van 4db pozitív tesztem, 2 hét mulva elvileg ha lesz szivhang akkor mondanám el. Szemétség tőlem?
2021. aug. 8. 09:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
93%

Mi az,hogy eltitkolni? Miért?

Ha balul sül el valami is együtt kell,hogy átvészeljétek,nem neked egyedül.Nem csak a nyereségben,a párok és főleg a HÁZASOK a veszteségben is együtt kell,hogy legyenek.

Ahogy együtt is csináljátok a gyereket úgy sajnos alkalom adtán együtt is veszítitek el,ez benne van a pakliban.

Ezért utálom,hogy mindenki berongyol fehér ruhában egy templomban a pap elé (úgy,hogy nem is vallásos,csak ez a menő..),megfogad mindent,de senki nem tart be belőle semmit és alig 10 éven belül válás a vége.Mert az örök hűség addig tart ameddig ki nem lépsz az ajtón,és legfeljebb egyikőtök hajlandó a másik támaszává válni jóban-rosszban..

Bár egy ilyen töketlen strucc mellől én is kotornék.Mi az,hogy csak akkor szólj,ha már gond nélkül terhes vagy..

Szülésig ne is legyél ott,nehogy komplikáció legyen..?

2021. aug. 8. 21:16
 42/53 anonim ***** válasza:
46%

"Miért ne tehetné meg? Ezt sem írta senki, rajtatok kívül."

Na mesélj hogy teheti meg ezt egy nő? Amnéziába ejteti magát, hogy ne tudjon a vetéleséről és ne legyen mit feldolgozni, vagy mi a csuda?

2021. aug. 9. 07:11
 43/53 anonim ***** válasza:
14%
42. Neked mi bajod van? De tényleg?! 😳
2021. aug. 9. 10:04
 44/53 anonim ***** válasza:
65%

Volt egy kérdés: "De mi lenne fordítva? Ha a feleség mondaná hogy nem bírja? Jaaaa, ő ezt nem teheti meg."

Erre írta valaki hogy, "hogyne tehetné meg."

Erre irànyult a kérdésem, hogyan teheti meg a nő? Hisz vele történt, nem tudja saját maga elől eltitkolni.

2021. aug. 9. 12:21
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

Pl. Kiborulhat, sírhat, lehet depressziós, mondhatja hogy ne próbálkozzanak most egy ideig mert idő kell neki, stbstb…

“Amnéziába ejti magát” wtf 🤦🏻‍♀️😂

2021. aug. 9. 12:37
 46/53 anonim ***** válasza:
36%

De ez meg már túlzás könyörgöm.

Teherbe esik,de nem jön össze missed ab,vetélés,abortusz,bármi.

Várnak egy kicsit,ameddig mindkettejük túl esik rajta érzelmileg is és megpróbálják még egyszer.

Ezt nem kell túl tolni.Se túl dramatizálni..én is sajnálom,ha nem jön össze,de ez van.Homokba se dughatja senki a fejét,az élet tele van csalódással amin túl kell tudni esni.

2021. aug. 9. 12:40
 47/53 anonim ***** válasza:
57%

#45 jujj de vicces vagy. Csak hogy attól hogy kiborul, még nem oldódik meg a gondja, a teher rajta van és ő viszi magával, míg a férj erről mit sem tudva éli világát.

Volt vetélésem, és nem lettem jobban attól hogy "kiborultam". Az idő begyógyította a sebet, a fájdalmat meg ketten cipeltük.

2021. aug. 9. 12:44
 48/53 anonim ***** válasza:
0%

#47 jujj de vicces vagy. A férj nem borulhat ki és nem lehet döntési joga és választása (nem akar tudni róla amíg nincs szívhang) az van amit anyuci mond…?

Miért nem lehet felfogni, hogy van akiknek ez így normális és vannak akik meg olyanok mint ti. Totál szimbiózis (tudja percre pontosan mikor kellene megjönnie), nincs te és én csak mi. Van aki inkább egyedül szeret feldolgozni dolgokat, van aki meg nem akar szembesülni bizonyos dolgokkal. Ettől miért pöcs vagy rossz ember, miért kell leírni meg “lénynek” titulálni?

Biztos minden rendben van az ilyen embereknél? Mert kétlem.

Mondjuk én azt se értem minek tette fel a kérdező ezt a kérdést. Ti életetek másnak se ítélkezési se beleböfögési joga nincs.

2021. aug. 9. 12:57
 49/53 anonim ***** válasza:
56%

#48 te amúgy normális vagy? Döntési joga? Mért basszus mert amúgy a nőnek van? Ő döntött tuti hogy elvetél? Mit anyucizol? Te lehet csak egy anyuci vagy, én egy nő egy társ akinek nem kell otthon elvonulni sírni, mert a férjemnek kijár a testemet érintő döntési jog.

Anyám...

2021. aug. 9. 13:09
 50/53 anonim ***** válasza:
0%
#49 te amúgy normális vagy? Ha kijárna neki, akkor dönthetne úgy hogy akkor akarja megtudni ha már van szívhang. De nem dönthet úgy mert nem hagyod 😂😂🤦🏻‍♀️
2021. aug. 9. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!