Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnya dolog tőlem ha a...

Csúnya dolog tőlem ha a ferjemnek csak szivhang után mondom el hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mar egy jó pár hónapja probalkozunk, eddig 2x volt kemiai terhessegem es nagyon nem jol kezelte. Szerintem megviselte az hogy beleelte magát es végül nem lett belőle semmi. Mist 3 napja késik, van 4db pozitív tesztem, 2 hét mulva elvileg ha lesz szivhang akkor mondanám el. Szemétség tőlem?
2021. aug. 8. 09:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, nem leszidott csak közölte hogy legközelebb akkor szóljak csak ha biztos is már a terhesség
2021. aug. 8. 09:16
 12/53 anonim ***** válasza:
93%
Akkor megvan a válasz! Az átlag embernek a tesztnél illik szólni. A te párod, megkért, hogy akkor szólj, ha biztos. Akkor ha szívhang után szólsz, az nem szemétség vele szemben. Bár a biztos az a 12. hét. A kérése alapján, ráérsz a 12. heti utltrahang után szólni, mert az a tuti.
2021. aug. 8. 09:21
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben az esetben nyugodtan szólhatsz a szivhang után is, ha nem tetszik neki megmondod, hogy az előzmények miatt.
2021. aug. 8. 09:23
 14/53 anonim ***** válasza:
90%

Biztos max akkor lesz, ha már megszületett...

Az egész terhesség alatt BÁRMI történhet. Az első 12 hétben a legtöbb, de még utána se tudsz hátradőlni, hogy na most már akkor minden rendben. Gyakorlatilag az utolsó percig történthetnek dolgok, értelemszerűen egyre kisebb valószínűséggel. De az, hogy van szívhang, kapásból nem zárja ki a genetikai rendellenességeket, vagy azt, hogy 3 napra rá nem hal el az embrió, akár teljesen ismeretlen okokból. Akkor mire mentél vele, hogy vártál 2 hetet?

Ha ezt egy férfi nem tudja elfogadni (vagy felfogni), annak én se szülnék. Felnőtt emberre van szükségem, aki tisztában van a biológiával, és társként tud támogatni végig.

2021. aug. 8. 09:24
 15/53 anonim ***** válasza:
87%
Te ismered, te tudod, hogy mire hogy reagál, te tudod, hogy ő mit gondol erről, úgyhogy ezt a döntést nem hiszem, hogy nekünk kell meghoznunk. Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen.
2021. aug. 8. 09:25
 16/53 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj tudod, hogy én emlékszem a múltkori posztodra is amiben ugyan ezeket írtad le.

Szóval jó magyar szokás ide vagy oda, bizony igaza van több hozzászólonak, az embered egy pöcs.

2021. aug. 8. 09:32
 17/53 anonim ***** válasza:
88%

Ha megkért rá az egyébként tőle szemétség. Úgyhogy innentől úgy intézed ahogy neked jó.

Akar 12. hétig is titkolhatnád, bár a terhességi tünetek miatt az nehéz lenne, mert neki kell majd mosogatni ha te két hányás között vagy :D

2021. aug. 8. 09:35
 18/53 anonim ***** válasza:
91%

"Rosszul fogalmaztam, nem leszidott csak közölte hogy legközelebb akkor szóljak csak ha biztos is már a terhesség"

Az se sokkal jobb. Nekem nem kellene olyan partner, aki nem akarja az életünk egy ilyen fontos részének minden pillanatát megosztani velem. Igenis legyen mellettem, amikor tesztelek, örüljünk vagy sírjunk együtt az eredményén, igenis tudja akkor, amikor én, és támogasson, ahogy én is támogatom.

2021. aug. 8. 09:53
 19/53 anonim ***** válasza:
93%

Hát nekem ez a történet már ott kiveri a biztosítékot, hogy nem akar tudni se róla, ha valami nem oké... ferjed. Tehát melletted jóban rosszban...

Ha egy ilyen tesztet, kémiai terhességet nem tud megemészteni, na ott nagy baj van fejben. És ha pl a 9.héten, szívhang után megy el a baba?! Akkor is majd kiakad és te leszel a hibás?!

Nemtudom, nálunk ez sosem volt kérdés. Együtt akartuk a babát, férjem minden hónapban tudta nagyjából, mikor kellene megjönnie. Mikor késett mondanom sem kellett neki... nekem valahogy ez a normálisabb kapcsolat, mint a tietek... ahol figyel rám, érdekli mi van velem, nem a homokba dugja a fejét.

2021. aug. 8. 09:55
 20/53 anonim ***** válasza:
92%
Nem mocskolódás, de milyen társ már aki nem àll melletted mindenben, neki csak akkor szólj, ha majd minden rózsaszín? Nekem volt már vetélésem, azért néztem volna nagyot ha a férjem ezen bedurcizik...
2021. aug. 8. 10:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!