Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek anyukám terhes?

Szerintetek anyukám terhes?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve már nem a szüleimmel lakom, ezért általában hetente látogatom őket. Most azonban két hónapig nem voltam itthon, ezért amikor ma ismét láttam anyukámat, észrevettem hogy nőtt a hasa, nem is olyan picit. Valamint sörből is csak alkoholmenteset ivott. Ezek alapján valóban terhes lenne? Ráadásul már 47 éves és nemtudom hogy jó ötlet-e ilyenkor gyereket szülni.

2021. aug. 6. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
94%
Csak lehetett valami oka hogy eddig nem mondta el, lehet meglepetésnek szánta. Mindenesetre gratulálok.
2021. aug. 8. 00:35
 12/73 anonim ***** válasza:
81%
Na szép. Elköltözöl, eltelik 1 év és szüleid csinálnak egy gyereket és csak azután mondják el miután már gömbölyödik a pocak...
2021. aug. 8. 00:39
 13/73 A kérdező kommentje:
Hát nem volt felhőtlen a viszonyunk az elmúlt fél évben. Meg a bejelentéssel meg akarta várni, hogy hazajöjjek. Viszont hogyha már így alakult, remélem nem lesz nagy gond kihordani egy gyereket ennyi idősen sem, és egészséges lesz a baba.
2021. aug. 8. 00:50
 14/73 anonim ***** válasza:
84%
Bátor döntés ilyen korban gyerejet vállani. Mindenesetre remélem nem lesz gond. Gratulálok neki és jó babázást
2021. aug. 8. 07:06
 15/73 anonim ***** válasza:
28%
Érdekesek a szüleid.Gratulálok hamar kiderült.alkohol menteset iszik lehet terhesség.anyukád merész és bátor. szerencsés,sok nőnek 47 évesen már,klimax,menopauza meg változokor lehet amikor has terheségre jelemzőre nől,de belül üres.baba nélkül is terhes hasa van an őnek ha a hasizmai gyengék.egészségesl esz a baba,kitudja hordani,szülni is tudja.hányadik hétben van? baba nemét is tudja. ha szük vagy feszülős ruhában van látszik a has.
2021. aug. 9. 13:46
 16/73 anonim ***** válasza:
22%

Sose értettem,hogy 40 felett miért szül valaki,főleg ha van már egy felnőtt gyereke.

Nem baj,csak..ember.Mire meglesz 20 éves a gyerek 60 éves minimum AZ ANYJA.

Nagyszülei nem is lesznek,testvéreinek a gyerekei esetleg azok akik vele egykorúak.Ez olyan..nem tudom.

2021. aug. 9. 15:17
 17/73 anonim ***** válasza:
30%

#16os

Te is kis embrióból, magzatból lettél ;)

2021. aug. 9. 20:18
 18/73 anonim ***** válasza:
94%
Anyósom 46 évesen szült úgy, hogy már nekünk volt két gyerekünk. A kis sógornak van három nagynénje, nagybátyja, akik nagyszülő korúak. Mi is többször vittük kirándulni a gyerekeimmel, konkrétan ezért vettünk 7 személyes családi autót, hogy a négy (3+1) gyerek elférjen. Semmiben nem szenvedett hiányt, amiben a rendes időben született gyerekeknek is része van.
2021. aug. 10. 05:00
 19/73 anonim ***** válasza:
22%
anyukád hasa nagy sok mindentől függ,befolyásolja alkata,testsulya,magasága,csipő szélesége,hányadik baba. has növekedést fényképekkel videokkal lehet vissza nézni,hogy mennyit nőtt.egészséges legyen édesanyád.édesanyádé minden tiszteletem,elismerésem,hogyk özel az 50-venhez terhes tudot leni és baba is él. mert ilyenkor nagyon nehéz teherbe esni
2021. aug. 10. 09:38
 20/73 anonim ***** válasza:
24%
anyukád hasa függ,hányadik baba,anyukádm agasága,genetika,anyukád csipőej szélesége.ha anyud engedi lefotozod mindenhogyan elején végén. 3. baba meg tetssuly,hasizmai lazák normális.20.hét nem puffadás
2021. aug. 10. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!