Szerintetek anyukám terhes?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve már nem a szüleimmel lakom, ezért általában hetente látogatom őket. Most azonban két hónapig nem voltam itthon, ezért amikor ma ismét láttam anyukámat, észrevettem hogy nőtt a hasa, nem is olyan picit. Valamint sörből is csak alkoholmenteset ivott. Ezek alapján valóban terhes lenne? Ráadásul már 47 éves és nemtudom hogy jó ötlet-e ilyenkor gyereket szülni.2021. aug. 6. 22:43
3/73 anonim válasza:
Vagy a “sörike” növeszti.
Anyukámnak is terhesre nő a hasa, ha hízik.
Nincs hasizma kb, a terhességek alatt megnyúlt a böra, meglazult a hasfala..
4/73 anonim válasza:
Ezek alapján elég valószínű, hogy tényleg babát vár, de addig semmi sen biztos amíg rá nem kérdezel.
5/73 anonim válasza:
47 éves, eleve lehet hasra hízik, nem lehetetlen a menopauza sem nála, ami hormonális változásokkal is jár, és igen akár hízással.
A saját anyáddal nem kellene cikinek érezni, hogy megbeszéld, hogy hasra hízott, legfeljebb azt mondja, hogy elengedte magát, a terhességnek kicsi az esélye.
6/73 anonim válasza:
47 évesen nem valószínű, hogy terhes. 40 fölött sok nő hízik, főleg hasra, a sör is a hasat hizlalja, az alkoholmentes is. Gondolom mondaná ha terhes.
7/73 anonim válasza:
Nem tudom , ha nekem anyukám terhes lenne elmondaná. Mi lenne ezen titokolnivaló a szűk családon belül?
8/73 A kérdező kommentje:
Rá se kellett kérdeznem, ma elmondta hogy terhes, sőt már az ötödik hónapban jár. Teljesen le vagyok döbbenve.
2021. aug. 8. 00:16
9/73 anonim válasza:
Mindezt 1 nap alatt, miután ez a kérdés megfogalmazódott.. Gratulálj neki, semmi közöd hozzá.
10/73 anonim válasza:
Hát, ebben az esetben gratulálok, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!