Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apukaknak csak az szamit,...

Apukaknak csak az szamit, hogy fiuk legyen?

Figyelt kérdés

Lanyunk lesz es a parom oszinten orul neki, de kozben latom a csoportokban, ismerosok koreben, hogy rakosgatjak ki az ultrahang kepeket a fiukrol es persze, ahogy irjak apukak a legboldogabbak. Meg ugye: "jo nagy p*cse van mar most a gyereknek, apuka iszonyu buszke."

Apukak tenyleg csak akkor igazan elegedettek, ha fiuk van?

2021. aug. 5. 08:59
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
71%

En kerdeztem a párom, hogy van e amit jobban szeretne. Azt mondta neki mindegy es hozzatette, hogy ha en barmelyiket is jobban szeretnem es ha nem az lesz akkor kevesbe fogom szeretni!?!?!?!

Jogos felvetes, mert ha nem az lesz akkor az ember kicsit csalodik...?!

Regen, mikor meg nagylany voltam es ez az egesz csak gondolat volt mindig azt mondtam hogy kislanyt szeretnek.

De igy felnott fejjel es ennyi honap varakozas utan csak annyit kerek egeszseges legyen es nem hajlok egyik fele sem🙏💗

2021. aug. 5. 14:14
 42/48 anonim ***** válasza:
8%

Apám kizárólag lányt akart, azt mondta ha fiú leszek ott hagy a kórházban...

Mikor megtudta, hogy a 2. babám fiú teljesen maga alatt volt, visszahallottam, hogy másnak azt mondta, hogy "f sz nak kell fiú!"

De megbékélt vele ahogy nagyobb lett és cuki

2021. aug. 5. 14:56
 43/48 anonim ***** válasza:
73%
Olvasom itt kommenteket. Ha valaki leírja, hogy a párja fiút akar, lepotozzák. De ha leírja valaki, hogy ő is meg a párja is lányt akart, akkor megy a felpontozáa.
2021. aug. 5. 19:05
 44/48 anonim ***** válasza:

"Az intézményi rendszer is a kislányoknak kedvez (ezt még Vekerdy is megírta könyveiben), mert egyrészről szorgalmasabbak, jobban tudnak figyelne és könnyebb őket befolyásolni, míg a fiúk jobban úgy viselkednek ahogy egyébként szükség lenne rá evolúciós szempontból, tehát biokémiailag az ő korukban a szaladozás, a kalandozás a lényeg és nem az, hogy katonásan végigüljenek 45 percet."

Akkor áruld már el, hogy miért nem nők vannak vezetői pozícióban? Miért a férfiak vannak többen?

2021. aug. 5. 19:07
 45/48 anonim ***** válasza:
66%
Az enyém most lányt szeretne,mert fiunk már van.De ha fiú lesz sem jelent gondot..:D
2021. aug. 5. 19:08
 46/48 anonim ***** válasza:
55%
44-es! Most már egyre több nő van vezető pozícióban, egyre feljebb törnek, ez mondjuk a nyugati civilizációban így van. Több országnak is van már női miniszterelnöke és egyre több a női vezető, politikus stb. Több ezer éves lemaradást nem lehet egyről a kettőre orvosolni, de egyre inkább több lehetőséghez jutnak. Viszont a gyermekelhelyezésnél 99%-ban az anyáknak ítélik a gyerekeket, még akkor is ha nem jogos, márpedig elég sok esetben a férfiak jobb szülők mint az anyák. A másik ,hogy a nőkben van egyfajta női büszkeség és bosszúállási hajlam (jobban mint a férfiakban), azaz előszeretettel szeretik a gyerekeiket az apák ellen hangolni (van mikor jogos, de nagyon sok esetben nem). A másik amit mondjuk felhoznék a nőknél, hogy elég jellemző rájuk a férfiak kisemmizése, azaz jobban anyagiasak mint a férfiak és legtöbb esetben ők is választanak. Még engem is arra neveltek, hogy ne csóró fiúhoz menjek majd hozzá, hanem olyanhoz aki megad nekem mindent és lányok milliói érzik úgy, hogy neki bizony jár ez meg az meg még amaz is, igaz nekik nem kell annyit tenni, mert hát az úgyis a férfi dolga. Meglehet nézni a mai média világát, a nők sem sokkal jobbak mint a férfiak. Milyen értékeket képviselnek?
2021. aug. 6. 16:35
 47/48 anonim ***** válasza:
9%
#46 azért elég sok mindenben el vagy tévedve és borzasztó sok az általánosítás abban amit írsz. A nagy része ugyanúgy nem igaz nők millióira, mint amennyire igaz sokakra.
2021. aug. 7. 11:22
 48/48 anonim ***** válasza:
31%
van apuka aki fiut akar,és ha lány lesz megváltozik vagy elhagya családot vagy alkoholista lesz
2021. aug. 14. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!