Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apukaknak csak az szamit,...

Apukaknak csak az szamit, hogy fiuk legyen?

Figyelt kérdés

Lanyunk lesz es a parom oszinten orul neki, de kozben latom a csoportokban, ismerosok koreben, hogy rakosgatjak ki az ultrahang kepeket a fiukrol es persze, ahogy irjak apukak a legboldogabbak. Meg ugye: "jo nagy p*cse van mar most a gyereknek, apuka iszonyu buszke."

Apukak tenyleg csak akkor igazan elegedettek, ha fiuk van?

2021. aug. 5. 08:59
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
90%
A korlatolt, hímsoviniszta apukák elégedettek csak akkor maximum, az intelligensebb fajta felfogja, hogy ez egyrészt nem kívánságműsor, másrészt egy lánnyal is lehet ugyanazokat csinálni mint egy fiúval.
2021. aug. 5. 09:06
 2/48 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon igényes baráti köröd lehet, ha ilyeneket tesznek ki. Nekem az a véleményem, hogy a lányok az apjukhoz ragaszkodnak jobban, a fiúk pedig az anyjukhoz (általában), így a kislány nagyobb élmény az apának. Mindkét nemű gyerek jó egyébként, ha már felnőttek teljesen mindegy a nemük, régen volt gond a lány, mert ki kellett házasítani, hozományt adni, birtokot, céget nem vihette tovább, ma már mindent csinálhat egy nő is.
2021. aug. 5. 09:06
 3/48 anonim válasza:
86%

Kérdésedre a válasz : nem

A legfontosabb dolog hogy egészséges legyen .

Nekem 1 fiam , 1 lányom van .

Mind a kettőnél ugyan úgy örültem.

És azért halkan megsúgom , hogy a lányok ( általában) apásabbak .

2021. aug. 5. 09:08
 4/48 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez elég alpári. Az ilyen egyszerű népek lehet csak a fiúnak örülnek, nem tudom. Mi értelmes emberek vagyunk, örülünk ha egeszséges a gyerek.
 5/48 A kérdező kommentje:
2-es nem a barati korom, fbook kismams csoportok es par ismeros.
 6/48 anonim ***** válasza:
90%

Milyen közönséges ember vannak kapcsolatban veled, hogy ilyen szövegeket írnak ki hogy mekkora a pcse.😂

Nem, nem csak akkor elégedettek ha fiúk van .Van akinek elég az is hogy egészségesen született a gyereke, nemtől függetlenül.

7/48 anonim ***** válasza:
89%
Én is benne vagyok ilyen kismamás csoportban mint pl x hónapban született babák, az a tapsztalatom, hogy rendkívül egyszerű emberekkel van tele, kevés az intelligens köztük, emiatt soha nem is szólok hozzá semmihez és még a kilépést is fontolgatom.
2021. aug. 5. 09:10
 8/48 anonim ***** válasza:
89%

Az én férjem most táboroztat és azzal jött haza hogy reméli, kislány lesz a baba :D

Mert a kislányok jobb fejek:D

Tele van csillámtetkókkal és nem az zavarja, hogy csillámos hanem h ügyetlenül rakták fel a kicsik XD

Úgyhogy nem feltétlenül csak fiúnak örülnek az apukák.

Általában a kisfiúk az apjuk büszkesége, a kislányok pedig életük hercegnője.

2021. aug. 5. 09:13
 9/48 anonim ***** válasza:
85%

7

Èn is emiatt lèptem ki egy csoportból. Az átlag iq 80 körül mozgott,írni sem tudtak..

2021. aug. 5. 09:18
 10/48 anonim ***** válasza:
75%
Nekem teljesen mindegy, hogy fiam vagy lányom lesz, hisz ugyanúgy szeretném őket..de ha választhatnék, akkor lányt választanék pasiként.
2021. aug. 5. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!