Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apukaknak csak az szamit,...

Apukaknak csak az szamit, hogy fiuk legyen?

Figyelt kérdés

Lanyunk lesz es a parom oszinten orul neki, de kozben latom a csoportokban, ismerosok koreben, hogy rakosgatjak ki az ultrahang kepeket a fiukrol es persze, ahogy irjak apukak a legboldogabbak. Meg ugye: "jo nagy p*cse van mar most a gyereknek, apuka iszonyu buszke."

Apukak tenyleg csak akkor igazan elegedettek, ha fiuk van?

2021. aug. 5. 08:59
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
81%
Milyen emberek járnak ide, hogy recska, meg ujjazás jut eszetekbe! Hiányzik már egy jó szex mi? Amúgy fiú és lány egyformán undorító, mindkettő szokott szarni pl., csak, hogy a szinteteken maradjak.
2021. aug. 5. 10:40
 22/48 anonim ***** válasza:
51%
Nekem van egy fiam és most várom a második fiunkat, de se az én családomban, se a pároméban nem örültek a fiúnak, mert mindenki lányra vágyik. Anyósom azt mondta, hogy felmond, mert szerinte a lányok angyalok, a fiúk meg ördögtől valók (erős feminista nő), anya először lerakta nekem a telefont mikor megtudta. Párom örült neki, hogy lesz fia, de másodiknak ő is jobban szeretett volna kislányt. Nagyon bántó amikor ilyenek a családtagok. Borzasztó látni, ahogy a családban körülajnározzák a lányokat, a fiúk meg háttérbe szorulnak. Az én fiam nagyon érzékeny és bújós, sokat puszilgat minket, meg simogat, másokhoz is kedves, nem is értem hogy lehet nem szeretni valakit azért mert más a neme. :(
2021. aug. 5. 10:50
 23/48 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, sem Kobe Bryant, sem Ryan Gosling sem Bruce Willis, sem Dwayne The Rock Johnson sem pedig Ryan Reynolds stb nem mondta soha, hogy akkor lenne igazán elégedett ha fia lenne, nekik lehet hogy nem egy fiú gyerektől dagad a májuk mert van bőven másra is büszkének lenniük, pl a lányaikra.
2021. aug. 5. 10:53
 24/48 anonim ***** válasza:
0%
19, 21: igen, megszoktam már, hogy azt nem szabad leírni ha valamit nem csak csillámos lepkefing leng körül, senki nem szeret a valósággal szembesülni, márpedig itt is rendszeresen van kérdés a fiús gyerekszobák állapotáról, ahol csak a férjemet tudja ismételni a sok kétségbeesett szülő, de ő a beteg arc, meg a szexhiányos. Jót nevetek azon, hogy egyesek tényleg képesek voltak annyira megbotránkozni azon amit írtam, hogy már személyes sértegetésekbe is bocsátkoznak. 😅
2021. aug. 5. 10:58
 25/48 anonim ***** válasza:
81%

24 én nem botránkozok meg szinte semmin, de a kérdés ez volt: apukák fiút akarnak és nem örülnek a lánynak?

Ha neked erről a recska, meg a maszti jut eszedbe, akkor ott lehet azért némi gond. Érted?

Ha az lett volna a kérdés miért csatakos a fiam ágya reggel? Teljesen helyénvaló lenne a válaszod.

2021. aug. 5. 11:33
 26/48 anonim ***** válasza:
0%
25: szövegertés egyes, ülj le kérlek. Abban a válaszban azt írtam le, hogy a férjem miért örül annak, hogy lányaink lettek és miért nem vágyott feltétlenül fiúra, az ő gondolatait tolmácsoltam a témában de látom itt sokan nem ugrották meg még az érettségi szintjét sem 🌌
2021. aug. 5. 11:38
 27/48 anonim ***** válasza:
44%
De undorítóan írtok páran lányos szülők. Mi az, hogy a fiúk undorítóak? Persze a ti lányotok biztos tökéletes. Mi ez a végtelen prolizás, alpáriság amit képviseltek? Nálatok akkor az összes családtag defektes, ha egyáltalán ilyen szinten gondolkodtok. Hogy lehet ilyen utálat az emberekben a másik nem iránt? Én voltam kislány és sok lány barátnőm volt, de elmondhatom, hogy meglepődnétek, hogy milyen volt a szobája egy-kettőnek, de még az anyjuk is trehány, rendetlen volt. Igen, az anyjuk, nem az apjuk. Elég sok családnál látom most is, hogy a nő trehányabb, mint a férfi. Meg azt is sok helyen látom, hogy a lányokat királykisasszonyként rajongják körbe, aminek az a következménye, hogy öntelt, beképzelt, nagyképű aranyásók lesznek felnőtt nőként. A gyomrom felfordul itt sokaktól. Ne is legyen fiatok, mert szegényt sohasem szeretnétek, csak a lányokat kezelnétek királylánynak. Mindkét nemet helyén kell kezelni, de egyik sem rosszabb mint a másik. Ááá, felhúztam magam!
2021. aug. 5. 11:40
 28/48 anonim ***** válasza:
39%
Azért nem kicsit nevetséges, hogy még egy, a lányos szülőket degradáló kérdés alatt is a fiús anyák szenvednek, nem semmi, nehogy megsajnáljalak itt titeket egy bunkónak a kommentje miatt amikor egyébként még mindig, a 21 században is az dől hogy a fiú gyerek a gyerek és a lányos szülőket egy csomóan lenézik meg sajnálják, kész röhej ami itt megy :D
2021. aug. 5. 11:50
 29/48 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon sokat változott a világ a 21. században 28-as. Egyrészről a feminista mozgalomnak, a Mee-too mozgalomnak nagyon erős hatása van a férfi nem megítélésére. A férfiak jelenleg egyre inkább szadista, perverz, molesztáló személyeknek vannak beállítva, a csak lányos anyukák arra tanítják a lányaikat, hogy a férfiakkal nagyon-nagyon-nagyon vigyázni kell, mert mind egy vadállat. Az egyik ismert celeb (nem jut eszembe a neve), akinek van egy lánya azt merte mondani, hogy a kisfiúkat mind kasztrálni (vagy valami hasonló) kellene, hogy a bennük lévő agresszió ne hatalmasadjon el rajtuk és veszélyeztessék a nők életét.

Az intézményi rendszer is a kislányoknak kedvez (ezt még Vekerdy is megírta könyveiben), mert egyrészről szorgalmasabbak, jobban tudnak figyelne és könnyebb őket befolyásolni, míg a fiúk jobban úgy viselkednek ahogy egyébként szükség lenne rá evolúciós szempontból, tehát biokémiailag az ő korukban a szaladozás, a kalandozás a lényeg és nem az, hogy katonásan végigüljenek 45 percet. De mivel a fiúk kicsit máshogy vannak drótozva (nem rosszabbul,csak máshogy), így az intézményi rendszerben (ahol még mindig sokkal több a nő) a tanárok, óvónénik a lányokat szeretik jobban. Tehát már ott szembesülnek a fiúk azzal, hogy hátrányban vannak.

2021. aug. 5. 12:10
 30/48 anonim ***** válasza:
77%

#28 basszus mi ez verseny?

Komolyan, milyen retardált már ez az oldal, hogy már azon is össze tud veszni a sok vérmami hogy a lányok undorítóbbak vagy a fiúk. Azt már megszoktam hogy megy a faszmeregetés az anyagi dolgokon, de hogy direkt lealázzuk mas gyerekét mert az lány vagy fiú. Miért kéne bármelyiknek undorítónak lenni amúgy? Nem olyan igényes lesz amilyennek neveled?

2021. aug. 5. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!