Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apukaknak csak az szamit,...

Apukaknak csak az szamit, hogy fiuk legyen?

Figyelt kérdés

Lanyunk lesz es a parom oszinten orul neki, de kozben latom a csoportokban, ismerosok koreben, hogy rakosgatjak ki az ultrahang kepeket a fiukrol es persze, ahogy irjak apukak a legboldogabbak. Meg ugye: "jo nagy p*cse van mar most a gyereknek, apuka iszonyu buszke."

Apukak tenyleg csak akkor igazan elegedettek, ha fiuk van?

2021. aug. 5. 08:59
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
27%
Mondtam ilyet hogy bárki is undorító lenne a kommentemben utolsó? Nem hiszem el hogy olyan ember aki olvasni sem tud minek szól mindenhez hozzá és gerjeszt feszültséget
2021. aug. 5. 12:13
 32/48 anonim ***** válasza:
37%

"Azért nem kicsit nevetséges, hogy még egy, a lányos szülőket degradáló kérdés alatt is a fiús anyák szenvednek, nem semmi, nehogy megsajnáljalak itt titeket "

Jaa aki képes ilyen dedós szintű vekengést leművelni felnőtt létére, az ne osztogasson már észt. Valaki szidta a lányokat, majd jött a sértett királylány anyu hogy nehogymááááá.

Lehet nem undoritóztál, de hoztad a színvonalat maradjunk annyiban.

2021. aug. 5. 12:17
 33/48 A kérdező kommentje:

Eleg szomoru, hogy paran hasonloan nyilvanulnak meg, mint azok, akikrol a kerdes szol. Nem azt kertem, hogy bizonygassuk, hogy a lanyok mennyivel jobbak...

De ebbol is csak verseny lett. 😔

2021. aug. 5. 12:17
 34/48 anonim ***** válasza:

Ha meg már szövegértés: a kérdésben senki nem fikázta a lányos szülőket.

Pár proli értelmi szintjéről volt szó, akiknek a magtatjuk a phöcsméret jutott eszükbe. Fura, hogy ez így megborít.

2021. aug. 5. 12:19
 35/48 anonim ***** válasza:
93%

" Aférjem konkrétan azt mondta örül, hogy a második is lány lett, szerinte a fiúk undorítóak, magából kiindulva tudja, hogy milyen büdösek tiniként, hogy nem fürdenek, hogy recskáznak egész nap, azt mondta nincs az a pénz, hogy egy bizonyos kor felett bármihez is hozzáérjen a szobájában. "

🤣🤣🤣🤣🤣 gratulálok a választásodhoz, de tényleg.

2021. aug. 5. 12:23
 36/48 anonim ***** válasza:
0%
Ki versenyzik? En őszintén nem látok versenyt, nem is értem hogy lehetett ide kiforgatni ezt, de ezek szerint már egy mezei véleménynyilvánítás is verseny??
2021. aug. 5. 12:24
 37/48 anonim ***** válasza:
68%
De mit lehet ezen "véleményt nyilvánitani"??? A gyereked fütyivel is meg pncival is az ég àldjon meg, olyan lesz jó eséllyel amivé neveled, mire jó az általánosítás? Majd neki is ezt tanítod? Gratulálok hozzá.
2021. aug. 5. 12:28
 38/48 anonim ***** válasza:
56%
Az én férjem egyértelműen lányt akart inkább, (én is) és lányunk is lett.
2021. aug. 5. 12:45
 39/48 anonim ***** válasza:
6%
Tradíciók óta a férfiak azért örülnek ha legalább 1 kisfiúk születik. Lehet ezt tagadni vagy sem ,de így van. Szívük mélyén fiúra -is-vágynak. Legfeljebb nem vallják be. Nekem ez a véleményem.
2021. aug. 5. 13:13
 40/48 anonim ***** válasza:
72%

Egy családot sem ismerek, ahol negatívan diszkriminálnának akár fiú akár lány babákat. Persze mindenkinek volt elképzelése a terhesség elején, hogy mit tudna jobban elképzelni, de végül megbarátkoztak azzal ami lett, senki nem cserélné már el ami született másik neműre. Szerintem nagyon primitívnek kell lenni ahhoz, hogy ez még ilyen szinten téma legyen.

Aki meg büszke rá, hogy a férje annó egy igénytelen büdös recskagép volt, akinek a szobajába jobb volt be se lépni arra nem lennék túl büszke, és innen jelezném, hogy baromira nem az általános, hogy ennyire gusztustalan legyen valaki nemtől függetlenül.

Én elég sokáig laktam albiban többedmagammal, és elég vegyes azt kell mondanom, ismertem nagyon igènyes srácokat, akik tök szép rendet tartottak meg takarítottak, meg olyat is aki nem takarított wc-t mert az undi😐🤨 csajokban kb ugyanez, látni kéne pár plázacica szobája hogy néz ki amúgy, te jó ég.

2021. aug. 5. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!