Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakran van olyan, hogy...

Gyakran van olyan, hogy szoptat valaki, még nem jött meg szülés után és teherbe esik?

Figyelt kérdés
Június 11 én szültem császárral,azóta még nem jött meg és szoptatok. A férjem 3 hónap után most jött haza egy hete. Nagyon félek, hogy teherbe estem, nem védekeztünk, megszakitásos módon csináltuk. Azt mondja, szerinte biztos nem. De reszketek igy is. Köszi a válaszokat.
2021. júl. 29. 09:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
..melyikünk? Mindig ez a hülye százalékos megszólítás.Jelen pillanatban mindenki volt 58%-os kivétel nélkül.
2021. júl. 29. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

Nőgyógyász genetikus apukánk(bölcsiben dolgozom) megnyugtatta anyukát nem lehet terhes szoptatás alatt, 3 ikrek után 1 év múlva jött a tesó.

Nem tudhatod mikor indul be a ciklusod nekem 3-4 hó kellett, pedig szoptattam, a kolléganőmnek 2 év pedig már csak este szoptatott.

2021. júl. 29. 13:13
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Nekem 2x is sikerült, de tervezetten…
2021. júl. 29. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
60%

#2-es vagyok, nem tudom miért pontoztak így le, elég kicsi az esély, hogy most terhes leszel.

Ha szórakoztok ezzel, akkor ugyanúgy előfordulhat, mintha nem szoptatnál de az, hogy most ilyen körülmények között, egyetlen egy alkalomtól rögtön terhes legyél, azért arra én nem fogadnék.

Ha bizonytalan vagy, majd később vegyél tesztet és ellenőrizd.

2021. júl. 29. 13:59
 15/20 anonim ***** válasza:
5%
Előfordul. De ha intenzíven szoptatsz, akkor nem valószínű.
2021. júl. 29. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
Tehát ha intenzíven szoptatsz és az első hónapokra értve! (Ami a kérdésben szerepel) akkor nem valószínű.
2021. júl. 29. 17:01
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

1. gyermekem 4 hónapos korában döntöttük el, hogy jöhet a második. Egyszer menstruáltam a szülés óta, kizárólag szoptattam, első hónapban összejött.

A 2. után vártunk 2 évet, aztán még egy ilyen kört lenyomtunk, ugyanazokkal a feltételekkel fogant meg a negyedik is, ahogyan a második. 😊

2021. júl. 29. 17:04
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

Mindenkinek megszakításos védekezés mellett lett babája?

Mert a kérdező attól fél h úgy lett terhes szoptatás alatt, menzesz nélkül.

2021. júl. 29. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
41%
Mi 25 éve megszakítással védekezünk és még csak akkor voltam terhes, ha nem védekeztünk úgy sem.
2021. júl. 29. 23:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én így lettem terhes a második fiammal!

Szerintem max. 1-2 hét múlva csinálj egy tesztet.

2021. aug. 2. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!