Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakran kikeményedő pocak,...

Gyakran kikeményedő pocak, enyhébb görcsökkel már a szülés előjele?

Figyelt kérdés
36. hetes vagyok és a pocim nagyon gyakran már már nem is kikeményedik, hanem szabályosan egy fél kör alakú nagy kidudorodás hol erre az oldalra hol meg arra. Naponta többször is jelentkezik ilyen görcsös fájás de pár perc után elmúlik. Ez már a szülés előjele? Első babás kismama.
2012. ápr. 17. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem még csak jóslók, de igen, a szülés előjele. Ettől függetlenül lehet, hogy túlhordod, lehet, hogy jövő héten jön, bármi lehet.

Amíg nem rendszeres és erős, melegvízre, pihenésre nem múló, addig csak tolakszik lefelé a babád :)

2012. ápr. 17. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már két babát hordtam túl ezekkel a tünetekkel. :-)
2012. ápr. 17. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetnek jóslók is. Próbáld ki, hogy meleg vízben elmúlnak, vagy erősödnek.
2012. ápr. 17. 16:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából akkor múlik el ha nem mozdulok meg. Azaz ha lefekszem és összegömbölyödöm, és max egy kis párnát teszek a pocimhoz.
2012. ápr. 17. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Haelmúlik jósló...

Az igazinál bármit teszelnem fog elmúlni...

Én az elsővel a 25. héttől jóslóztam,31 hetesen be is indult aszülés,de visszatartották...Végül 39+4-re született!Látod mi is végig húztuk,pedig senki nem hitte!ÉS nekem a jóslóim is rendszeres méhösszehúzódások voltak órákon keresztül!Pl 4 órán át 12 perces fájások...

Most 37 hetes vagyok a hugival,és kezdek is aggódni,mert semmi ilyesmi nem történik...Semmi rendszer,alig keményedek...Azt mondjuk nem bánom,ha végig bent marad,csak félek,hogy így nem lesz olyan gyors mint az első volt!

Szóval ez olyan kiszámíthatatlan,hogy jöhet bármikor!

Kitartás,és hidd el tudni fogod,mikor itt az idő!Nyugi!

2012. ápr. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!