Holnap töltöm be a 36. -dik hetet. Tegnap este vizesedett először fel a lábam de annyira hogy nem találtam a bokám. A másik dolog hogy elég gyakran érzem hogy szúrogat a szeméremcsontom. Ez talán azt jelenti hogy hamarosan megindul a szülés?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 20:43
1/2 anonim válasza:
A vizesedés nem jele a szülésnek. Én a 30. héttől vizesedtem. Olyannyira, hogy a szülés után nem ismertem meg a bokámat, mert addig csak az eldeformálódott lábaimhoz voltam szokva. :) Polcold fel, amikor csak tudod!
A szeméremcsontnál nekem is szúrkált, a 38. hét körül.
Szerintem még legyél türelemmel, mert egyik sem kimondottan a szülés megindulásának a jele.
2/2 anonim válasza:
Nem jelenti, hogy hamarosan szülsz. Én a félidőtől vizesedtem, de nagyon - még az arcom is felpuffadt az utolsó hetekre, alig ismertem magamra. A szeméremcsontom is szurkált - a nagy súlytól és a táguló medencecsonttól nem is csoda.
Nade végül túlhordtam 3 nappal a fiamat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!