S. O. S! ezek után mikor lehet ebből szülés? Már menés is nagyon fáj, olyan szinten fáj a szeméremcsontom mint akinek jól oda rúgtak! Tapasztalat?
hihetetlenül fáj!nagyon vizesedik a lábam,sokat járok pisilni,elment a nyákdugóm is,méhszáj 2111.jóslók is vannak és ma a kedvem a legrosszabb,fáradt vagyok,aludnék..
37 hetes km.hasmenések is voltak de semmi..
Én is így voltam, 40hét 2naposan szültem, már járni se bírtam a szeméremcsont fájdalomtól.
Remélem te hamarabb túl leszel rajta.
Sajnos ez normális,nekem a 22.héttől fájt.
A 37.héttől bármikor jöhet a baba,de az is lehet hogy kihúzod a végéig.
Pihen nagyon sokat,mert ha mégis beindulna a szülés akkor nagyon sok energiára lesz szükséged!
Kitartás :)
Szülés előtt 3 nappal már csak húztam a lábamat,úgy fájt a szemérem csontom.Hasmenés 5 perces fájások után jött,nyákdugó a kórházban ment el.
Most 21 hetes vagyok,és pár napja fáj a szemérem csontom,még tudok menni ugyhogy csak alakulnak oda lent a dolgok.
A rossz kedv az időtől is lehet! a szülés mellett a hasmenés,és a nyákdugó elmenése szól.De lehet már meg is szültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!