Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megint fáj a szeméremcsontom,...

Megint fáj a szeméremcsontom, mint mikor babát vártam, lehet hogy most áll vissza a szervezetem a szülés előtti állapotra? 5hónapja szültem, nálatok volt ilyen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Volt ilyen,de a visszafelé mozgás nem volt olyan intenzív, mint amikor terhesen mozdultak a csontok. Sőt, nem is mentek vissza teljesen, szélesebb lett acsípőm,de ez normlis.

Most a másodikat várom,és meglepő de már most megint fáj, azt hittem kevésbé fog és csak később kezdődik majd, de már most a 15. héten érzem...

2011. júl. 23. 21:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Nálam is korán jelentkezett talán a 16. héten, de aztán időszakos volt, megszűnt majd újra jelentkezett, volt hogy csak a csípőcsontom fájt, volt hogy mindenhol vagy csak a szeméremcsont, vagy a derekam, de az már inkább a vége felé a pocak miatt. Első gyermekem és nem tudtam, hogy van ilyen, most rendeződhet vissza a testem vagy mi a manó? Megint ezt a fájást érzem, van amikor intenzívebb van amikor kevésbé, én azt vettem észre hogy kényelmesebben alszom ha párna van a combom között mert anélkül valahogy távolabb van a csont és fáj.
2011. júl. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!