Nektek milyen volt a babakihordás időszaka? És a szülés? Úgy értem, mennyire volt fájdalmas? Hányinger, hányás gyakran volt-e, melyik hónapokban?
Figyelt kérdés
Milyen volt a közérzeted?2015. jan. 26. 20:31
1/13 anonim válasza:
Nem volt hányás, émelygés volt 8-12. hétig. Utána minden ment, ahogy terhesség előtt. Tavaszi baba, úgyhogy még dolgoztam a gyümölcsfákkal a kertben szülés előtt, illetve szülés napjáig dolgoztam a munkahelyemen is. Naponta 10
2/13 anonim válasza:
Nekem szuper volt végig. Semmi rosszullét, semmi nehézség vagy probléma. A végén persze kicsit nehezen álltam fel a földről vagy fordultam meg az ágyban, de ez volt a legnagyobb gondom. A szülés persze fájt, sosem éreztem még ilyet, de két óra alatt lement. Azóta sem hiszem el, hogy ilyen mázlim volt.
3/13 anonim válasza:
Naponta rengeteget gyalogoltam, nem használtam a tömegközlekedést és 1,5 óra alatt megszületett a fiam természetes úton a 38. héten. Fájni fájt persze, de inkább utána a gyógyulási első hét volt rossz. Én nem panaszkodok sem a terhességre sem a szülésre, de még a gyerekre sem lehet egy rossz szavam sem. Jó evő, jó alvó.
4/13 anonim válasza:
Szia. A babakihordás ideje hosszú, lassan telt az idő, egyben izgalmas is. Voltam terhesség alatt kórházban is, így utána szigorú pihenésre voltam ítélve. A szülés rohadtul hosszú, fájdalmas, komplikált. Hányni egyszer sem hánytam, hányingerem is csak ritkán volt az elején, reggelente. De egy nyugodtabb terhességet, könnyebb szüléssel azért még bevállalnék :)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Miért kellett kórházban lenned? És mindenkinek gratula a babájához!
2015. jan. 26. 20:54
6/13 anonim válasza:
4-es vagyok. 20 hetesen volt egy kis vérzésem, és mivel előtte 2 évvel már volt egy vetélésem, így 1 hétre bent tartottak megfigyelésen.
7/13 anonim válasza:
8 héttől 12 hétig minden nap hánytam, enni alig tudtam. Szülés nem volt vészes, magzatvíz elfolyott, akkor fájások még nem voltak. 4,5 óra vajúdás után született meg a szemünk fénye:-)
8/13 anonim válasza:
Első terhességem maga a tökély volt. Életemben nem voltam olyan jól, mint akkor. Fitt voltam, és nem volt semmi rossz tünetem.
Második terhességemet sokkal nehezebben viselem most, és sok terhestünet jött elő, amitől nem érzem jól magam. Közérzetem is sokszor szörnyű.
Az első szülés nekem nehéz volt. Nagyon nem tágultam, sokáig tartott.
Most nem tudom mi lesz. Reménykedek egy szebb és gyorsabb szülésben. De lásd, bármennyire nem volt jó az első szülés, rávettem magam még egyre. :) Valahogy törölte az agyam, hogy mi fájt. Most csak arra gondolok, hogy milyen cuki lesz a második lánykám is. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Sok sikert és boldogságot kívánok hozzá! :-)
2015. jan. 26. 21:40
10/13 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy sokáig tartott? Mi számít hosszú szülésnek?
2015. jan. 26. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!