Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek milyen volt a babakihor...

Nektek milyen volt a babakihordás időszaka? És a szülés? Úgy értem, mennyire volt fájdalmas? Hányinger, hányás gyakran volt-e, melyik hónapokban?

Figyelt kérdés
Milyen volt a közérzeted?

2015. jan. 26. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az első fájásoktól a gyerek kibújásáig 29 óra. Nekem ez hosszúnak tűnik. 4-es voltam.
2015. jan. 26. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:

A terhesség első hónapja maga volt a csoda (amikor még nem is tudtam, hogy az vagyok). Olyan érzések öntöttek el, hogy sokszor rácsodálkoztam, hogy mi van velem, ebből lett gyanús, hogy terhes lehetek, holott előtte már letettem ennek lehetőségéről.

Utána a 6. héttől a 17-18-ig maga volt a pokol, reggeltől estig émelyegtem és nagyon sokat hánytam. Tényleg nagyon durva volt, annyira, hogy visszatartó erőt jelent a további gyermekvállalástól.

A 2. trimeszter megint nagyon klassz volt, bár néha voltak kellemetlen hangulatingadozásaim. A harmadikat is élveztem, csak az utolsó néhány hét volt kellemetlen, bár ott az egyik fogam is rátett egy lapáttal, amivel nagyon sokat szenvedtem.

A szülés fájdalmas, de nagyon izgalmas, érdekes és szép élmény volt, szerintem viszonylag könnyű szülésem volt, csak az utolsó 2-3 óra fájt igazán.

A szülést követő baby blues viszont nagyon nehéz volt, szinte 0-24-ben sírtam. De már elmúlt! :)

5 hetes baba anyukája

2015. jan. 27. 00:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is, sok boldogságot!
2015. jan. 27. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!