Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyakran van olyan, hogy...

Gyakran van olyan, hogy szoptat valaki, még nem jött meg szülés után és teherbe esik?

Figyelt kérdés
Június 11 én szültem császárral,azóta még nem jött meg és szoptatok. A férjem 3 hónap után most jött haza egy hete. Nagyon félek, hogy teherbe estem, nem védekeztünk, megszakitásos módon csináltuk. Azt mondja, szerinte biztos nem. De reszketek igy is. Köszi a válaszokat.
2021. júl. 29. 09:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon ritkán,de előfordul,hogy szoptatás alat lesz valaki terhes. gyermekágy 6 hét amit ki kell várni szülés után
2021. júl. 29. 09:52
 2/20 anonim ***** válasza:
29%

Egy- másfél hónapos babával, szoptatás alatt úgy, hogy nem jött még meg a menzeszed megszakítással nem valószínű, hogy terhes lennél.

De ne hagyd a férjednek, hogy ezzel frusztráljon, látszik, hogy rosszul érzed magad, így semmi értelme a szexnek, ha alatta és utána is ezen feszengsz. Beszéld meg vele, hogy te félsz a teherbeeséstől és ne tegye ezt veled.

2021. júl. 29. 09:53
 3/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen, hogy milyen gyakran, azt nem tudom. Így történhetett, hogy a húgom és én köztem 10 hónap a korkülönbség (egyébként ő 1 hónappal korábban született a kiírtnál).
2021. júl. 29. 09:54
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

Én nem értem, hogy lehetnek felnőtt emberek ilyen buták?

Egyrészt nem várjátok ki a 6 hetet, hátha kapsz valami jó méhfertőzést, másrészt nem védekeztek normálisan, miközben most szültél, harmadrészt itt kérdezed, teherbe eshettél-e, mintha meg tudnánk mondani.

Szegény gyerek, észlény szülőkhöz érkezett...

2021. júl. 29. 10:00
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, erre van-e statisztika, de egyik rokonom és egyik barátnőm is így lett terhes - bár ők tervezték és már jóval több hónap eltelt. Azért ha megszakítottátok időben (nem volt rögvest még egy kör utána), akkor nagyon kicsi az esélye. Viszont tényleg felelőtlen ezért is, meg ha nem vártátok ki a 6 hetet.
2021. júl. 29. 10:13
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Nővéremnek is így lett a második fia.
2021. júl. 29. 10:14
 7/20 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is fura hogy nem várod ki a 6 hetet

2.ritka,ha valaki szoptatás alatt teherbe esik,de vigyázni kell.

3.ha szoptatsz hónapokig van hogy nem jon meg.

Tényleg jo buta vagy!🤦🤦

2021. júl. 29. 10:30
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
A nagy kérdés: Ha még nem akartok tesót, akkor miért nem védekeztek? Tudod, van az óvszer, amit bármikor beszerezhettek. Vagy megvárod a 6 hetes kontrollt, és a doki ír fel olyan gyógyszert, amit szedhetsz szoptatás alatt.
2021. júl. 29. 10:42
 9/20 anonim ***** válasza:
84%

Nehéz lett volna felhúzni egy gumit? 3 hónap ide vagy oda..

Nem teheted ki a tested egy ekkora terhelésnek.Friss sebed van,heged,felfogod ezt? Bár nem hiszem,ha megkockáztattad a terhességet.

Ne legyél felelőtlen.A férjed egyetlen orgazmusa se fogja kárpótolni a tested egészségi állapotát,legyél már fontosabb egy faroknál..

2021. júl. 29. 10:49
 10/20 anonim ***** válasza:
60%
58%-osunk szépen lenyomott mindenkit.
2021. júl. 29. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!