Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van-e a köze a pocaklakó napi...

Van-e a köze a pocaklakó napi ritmusának a szülés utánihoz? 2. babám mindig fent van, ha felkelek, s gyakran "ébreszt", sokkal élénkebb, sokat rúg. Vajon ilyen "nem alvós" lesz akkor is, ha megszületik?

Figyelt kérdés
1. babám a pocimban is "hagyott aludni" éjjel, szülés után hamar átaludta az éjszakát.
2008. szept. 1. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz.
2008. szept. 1. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
En azt hallottam van koze.Es a baratnom 2 honapja szult a baba hihetetlen jo alvo,csendes,meg sosem sirt csak nyekken ha ehes vagy a hasat csikarja a levego es a hasaban is csendes volt,nem koltotte fel es nem is rugdosott erosen.Hat az enyem nagyon virgonc..
2008. szept. 1. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is sokakat megkérdeztem már erről...amint lepihenek, 2 percen belül a babám irgalmatlanul elkezd mocorogni, rugdosni, van úgy, hogy éjfélig nem akar pihenni. Reggel legkésőbb 6 órakor ébresztőt fúj, de ha pl. 5 órakor kimegyek wc-re, akkor felébred és már nincs tovább alvás...Bár hozzáteszem, én sem voltam soha nagy alvó, csak most tudnék:)

Szóval, azért bízom benne, nincs összefüggés:)

2008. szept. 2. 06:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem az első babám nagyon lusta volt a pocimban. A születése után is megmaradt ez az állapota. Nyugodt, csendes gyerek a mai napig. Jelenleg 5-éves.

Másoktól is hallottam, hogy megőrzik a magzati életüket kint is.

De ez még nem azt jelenti, hogy tutira így is van.

2008. szept. 2. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
2008. szept. 2. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!