Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhességnél gyomorégés,...

Korai terhességnél gyomorégés, kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, de folyton ég a gyomrom. Savam nincs, csak úgy érzem mint aki állandóan éhes. Más is érezte ezt? Kinek mi vált be?

2021. júl. 28. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Jéghideg zéró kóla.
2021. júl. 28. 19:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajna az nem vált be. :(
2021. júl. 28. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Egy teaskanal szodabikarbona vizben

Lugositja a savat

2021. júl. 28. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is hasonló problémám van, nekem a rennie tabletta használt legutóbb.

Bár én inkább nem érzem,hogy éhes lennék inkább nem kívánok semmit.

Próbáld ki a renniet ha más nem használ.

2021. júl. 28. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Sós pattogatott kukorica.
2021. júl. 28. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Semmi! Sem rennie, sem ludea, sem Gaviscon, sem citromos víz, se cola, se gyömbér, se keksz, ropi, semmi. Engem végig kísért az egész terhesség alatt. Utolsó hónapban is hánytam.
2021. júl. 28. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Ha folyamatosan azt érzed,hogy éhes vagy akkor enned kell.

Soha nem sokat! Terhesség alatt érvágás egyszerre sokat enni.

Legyen mindig valami keksz,ropi,pogácsa,vagy akármi gyorsan elfogyasztható és sokat tartalmazó előtted.

Ha éhesnek érzed magad egyél egy kicsit,ha már ettél nassolj közte.

Sajnos ha nem eszel akkor hányni fogsz,és gyomorsavat hányni a legrosszabb 😰

2021. júl. 28. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a lehűtött citromos ice tea vált be a legjobban, de kicsit tud segíteni a zöldalma és különféle sós/édes kekszek.
2021. júl. 28. 21:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogyha éhes vagyok eszek azonnal. :) Csak az a baj hogy tegnap este is vacsiztam és utána úgy égett a gyomrom, mintha tök üres lenne és úgy érzem éhes vagyok. Közben meg olvasgattam a salvus vízről, megpróbálom azt is. Illetve még egy kérdés. Éjszakánként óránként kelek fel pisilni. Úgy érzem mintha teljesen tele lenne a hólyagom, erre alig jön pár csepp. :/ És ez csak a terhesség eleje. Más is volt így?
2021. júl. 29. 10:10
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

6-os vagyok, próbáltam a salvus vizet is, kb. 2 napig segített. Nálam minden csodaszer 2 napig tartott. :D

Valaki ajánlotta az Ukko reflux tea keverékét is, de azt én nem vettem, mert beletörődtem kb a 25. hét környékén. Mondjuk nem néztem utána, hogy terhesen fogyasztható-e de egy próbát megér :)

2021. júl. 29. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!