Hogy értessem meg a férjemmel?!
Van már egy fiunk, 2éves múlt.
Vele egy álom volt a terhesség. Az elején sem volt semmilyen rosszullét. Sosem fájt semmim, vegig teli voltam energiával. Csak nőtt a hasam, majd megszültem.
(Tavaszra lett meg a fiunk, így a terhesség nagyrésze szamomra jóidőben volt).
Most újra babát várunk, 30 hetes vagyok.
Ez a terhesség totál az ellentéte. Az elejét végighánytam, majd jött a derékfájás, görcsölés pár hétig. Ezek mire elmúltak, beütött a nagymeleg. A vérnyomásom iszonyú alacsony, kb élni nincs erőm, vonszolom magam egész nap. Mostmar, hogy egyre nagyobb a baba, egyre durvább a légszomjam. Sokat szédülök.
A napi dolgaim ellátni is kihívás.
Foglalkoznom kell a 2évesünkkel, naponta főzni, emellett rend is legyen, stb... hulla vagyok. Iszonyú sokat sírok.
Férjem elmegy reggel dolgozni, este ér haza. Az egészből semmit nem érzékel kb.
Mire hazaér, hül a levegő, valamelyest jobban vagyok.
Ha mondom neki napközben, mikor beszélünk, hogy hogy vagyok, folyton vagy az a válasz, hogy neki is fáj ez meg az, vagy az, hogy majd elmúlik.
A sógornője telebeszélte a fejét, hogy csak megjátszom, ha az első terhességem ilyen jó volt, nem lehet rosszabb a második... meg ő is szült 2 gyereket, sose akart belehalni.
Iszonyú szívósnak mondom magam, aki kb a végsőkig küzd, de kezdem feladni. Egyszerűen elmondani nem tudom, hogy várom az őszt, a hideget, illetve hogy megszüljek.
Most a legújabb, elkezdett nyaralást szervezni, augusztus legvégére. Addigra 35-36 hetes leszek. Közöltem vele, én nem fogok tudni elmenni, nekem az már sok lesz, ezen meg is sértődött, mert a sógornője szülés elött 1 héttel még bevállalt egy horvát nyaralást, meg amúgyis, fiunkkal a 39.héten még túráztunk egyet.
Egyszerűen szeretem, imádom, de hogy ennyire ne értene meg, sosem volt ilyen. Főleg most, hogy a tesójáékhoz eljár, ott meg az a nő kioktatja...
Nem tudom mi tévő legyek, annyira ki vagyok merülve.
A fiunkkal sem tudok annyit játszani, mint eddig ez is kiakaszt.
Van benti kutya, de kitalálták a robotporszívót/robotfelmosót is. Mosás? Bepakolod, max a teregetés pár perc. Nem a folyóhoz járunk már.
Látom te a tipikus mártír vagy, kérdésben a férjed egy kuki, de utána meg a legjobb férj és nehogy mirelit kaját vagy szendvicset egyen vacsorára, de vásárolni nem fog, rendelni nem lehet.
Igen, 2 napinta mosok, mert a fiunk most szokik le a pelusról, balesetekkel jár. Férjem is a napi munkás ruhajat odateszi, nekem is a napi 1 váltás ruha... tudom, nem idő, de sok kicsi sokra megy...
Nincs robot porszívonk, mostanában nem is lesz.
Arrol nem én tehetek, hogy nem tudunk házhoz rendelni szerintem. A mirelitet nem ő, hanem MI nem esszük meg. Sem ő, sem én...
Van, hogy szendvics a vacsora, de nem lehet minden nap szendvicset enni. Ez azert eléggé érthető szerintem...
És mint írtam, csak sokaknak nem jut el, hogy alaoban nagyon jó ember... különben nem lennék vele...
Csak szimplán nem képes felfogni, hogy a terhesség mikkel is járhat...
De kiszálltam, nem valaszolok többet, felesleges. Itt mindenki az életünk szakertője lett hirtelen, mindenki gondolom tökéletes harmóniában él otthon...
Igen.. Tudjuk. Már indítottál erről fórumot, csak akkor a tesó tőmte a fejét..
Ott is csomó hasznos tanácsot kaptál, miért kell ugyan arról megint indítani más körítéssel fórumot??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!