Hogyan értessem meg ezt a férjemmel?
Én már rég megkérdeztem volna tőle, hogy normális-e?
Most viszont tőled kérdezem meg!
Hagyod, hogy téged puszilgasson miközben a közös gyereketeket aki 4 évesen lehülyézte, levegőnek nézi?
Egyébként igaza van a kislànynak!!
Ez pszichikai terror, zsarolás.
Káros nagyon a gyerekre, valoban kihathat egy életre.
Anyum is igy buntetett, ha valami sertot mondtunk vagy rosszat csinaltunk, napokig, volt hogy hetekig levehonek nezett. Evente egyszer biztos elofordult ilyen, nem szolt hozzank, ha hazajottunk sulibol, puszit adtunk, olyankor is mintha ott se lettunk volna, talan az egyetlen, amit hozzank szolt , ha megkoszontuk a vacsorat ravagta, hogy nem szivesen. Eleg volt, ha a tesom csinalt valami rosszat, velem se beszelt, sot, volt hogy apuval se.
Szerintem is nagyon gyerekes viselkedes, anyu amugy szeret minket /tulsagosan is, el se akarna engedni/, de ezt a tulajdonsagat felnott letemre nagyon utalom, es bennem mely lelki nyomott hagytak ezek az alkalmak, a mai napig gyulolom a veszekedest, vitatkozast, idegen emberek kozott is, nem merek konfrontalodni, stb. A tesomra meg kb semmilyen hatassal nem volt, ugyanugy lazadt es ment a maga feje utam es csinalt tovabb olyasmit, ami anyunak nem tetszett.
Szoval, szerintem az ilyen jellegu buntetesnek epito hatasa nincs, viszont tonkrevaghatja a gyerek lelkivilagat. Raadasul a problemakrol beszelni kell, nem duzzogni, szegeny gyerek azt se tudja, apa miert haragszik. Igen gyerekes a ferjed. En alaposan elbeszelgetnek vele, legyen mar tobb esze. Problemamegoldo kepessege nulla. Raadasul egy 4 evessel igy nem banunk, foleg, ha csak ennyi a "bune"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!