Hogyan értessem meg ezt a férjemmel?
Nem kell megértetned, a férjed egy passzív-agresszív pöts, és nyugi, NEM fog megváltozni, mindig ő lesz a mártír, a szegény szerencsétlen, aki mindig sértődött hallgatással, szeretetmegvonással fog reagálni a neki nem tetsző dolgokra.
Nos, én ilyen embertől elmenekültem, nemhogy még gyereke szüljek neki, pont ezért.
Az, hogy engem "büntet" a napokig-hetekig tartó sértődöttséggel, leszarom - egy idő után már csak röhögtem rajta, olyan szánalmas volt, aztán ki is dobtam.
De pontosan tudtam, hogy 99%-ban a gyerekkel is így viselkedne majd, úgyhogy fel sem merült bennem az, hogy ilyen emberrel válalljak babát.
34 éves, valamiért nem csodálom, hogy én voltam az első és eddig egyetlen kapcsolata.
Most ez komoly? Napokig nem beszél a kislánnyal a férjed emiatt és hagyja hogy sirjon?
Én a helyedben már rég nagyon kiosztottam volna hogy mért terrorizálja a gyereket napokig egy ilyen miatt? 4 éves csak könyörgöm. Akkor mit fog csinálni ha nagyobb lesz a gyerek és tényleg valami nagyobb rosszaságot követ el? Kitagadja?
A férjed nem normális, kb 2 percig még játékból elment volna ez a durca, de az hogy napokig nem beszél vele és nem üdvözli a gyereket ha elé szalad? A férjed nem szereti a lányotokat, mert ha szeretné nem terrorizálná semmiség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!