Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy ez így nem fog menni?
Eddig gyesen voltam a lányunkkal a férjem pedig dolgozott, most terhes vagyok, a férjem elveszítette a munkáját a korona vírus miatt, és teljesen bekattant, azt akarja, hogy szülés után én menjek el dolgozni, ő pedig itthon marad gyesen.
És most jön a poén:
"A gyereknek fontos az anyatej, és a tápszer amúgyis drága, úgyhogy fejjél le annyi tejet ami elég addig amíg dolgozol"
Mondtam neki, hogy felőlem elmegyek én dolgozni, és itthon maradhat ő a gyerekkel, de esélytelen, hogy én egész délután, meg este fejni fogok munka mellett.
Most ezen duzzog már 1 hete, hogy én tápszerezni akarom a gyereket...
Nincs szülési szabadság, mert végig gyesen voltam az első gyerekkel.
Ezért támadt ez a fenomenális ötlete, mert mind a kettönknek a nulláról kéne kezdeni új munkát keresni, és ő nem akar most dolgozni.
De a kettő együtt nem megy. Vagy elmegy dolgozni, vagy lemond a szoptatásról.
"és ő nem akar most dolgozni."
Huha, tudja egyébként a férjed, hogy ez is munka lesz egy kisbabával otthon?
Nem tudom milyen pihenést tervez, egy újszülöttel, meg egy 2,5 évesen aki majd csak 1 év múlva megy oviba, de ő tudja.
Azt hiszi itthon mindig minden Hawaii, meg napsütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!