Hogyan értessem meg a férjemmel, hogy nem most van itt az ideje az útkeresésének (3 gyerekünk van)?
Nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültünk, férjemnek nincs munkája, és tanfolyamot akar végezni inkább, mint keressen egy jól fizető állást.
Becsülöm a terveit, de ezt 20 évesen kellett volna megtenni, nem 3 gyerekkel, mert tanfolyam mellett nem lehet dolgozni és 50 ezer ft nagyon kevés amit adnak.
én férjem is most végzett el egy tanfolyamot mert csődbe ment a cége.
én támogattam, túlóráztam, hogy összeszedjem rá a pénzt, közben persze dolgozott, estin végezte el, kitűnőre vizsgázott, most kezd el dolgozni abban a szakmában :)
én örülök neki, hogy belevágott, így dupla annyit fog keresni, már munkát is talált :)
te férjed olyan tanfolyamot szeretne elvégezni amiért még pénzt is adnak? azért szerintem gondoljátok át, ha több a lehetősége ezzel a szakmával akkor bele kell vágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!