Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm babáját el akarja...

A barátnőm babáját el akarja venni a doki. Ugye ne hagyja magát? Sos

Figyelt kérdés

Bekerült a kórházba vérzéssel.Ma reggel hívott hogy megint vérzik és a doki ki akarja kaparni.Mondtam neki hogy ne hagyja magát mert egyáltalán nem biztos hogy a baba el fog menni,erre egy konkrét példám is van méghozzá itt laknak mellettünk,jó barátok vagyunk és mikor a doki vizsgálta a férje tartotta a tálat annyira folyt belőle a vér.Akkor a doki azt mondta várják meg mi lesz és tessék 1.-én lesz 1 éves a lányuk.

Most el akar jönni a kórházból.

Szerintetek?

2010. aug. 28. 09:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szorítunk nagyon, majd írj, hogy mi volt!!!
2010. aug. 29. 07:05
 22/29 A kérdező kommentje:

Rendben írok majd!Folyamatosan változik a helyzet,hol jobban folyik hol kevésbé,de ez így jó mert ha egyszerre zúdulna meg akkor lenne baj.

Remélem most már a többi olyan válaszoló is érti hogy mit "akartam elérni"!

Ha tudtam volna hogy nincs más megoldás akkor én is arra biztattam volna hogy maradjon bent mert az ő életébe is kerülhet,ennyire hülye nem vagyok!!!

Arra meg hogy hazajöjjön nem én biztattam hanem ő bejelentette hogy eljön onnan,amit meg is értek,ezért kerestem neki másik dokit,de már látom hogy volt értelme!

2010. aug. 29. 08:52
 23/29 anonim ***** válasza:
Drukkolunk neki,egyébként hány hetes terhes?
2010. aug. 29. 11:22
 24/29 anonim ***** válasza:

Hány hetes?

A másik doki mit mondott?

Akármilyen vérzés esetén az életével játszik, már bocs.

Pláne, hogy egyértelműen nem pecsételés, hanem vérzés van.

2010. aug. 29. 11:28
 25/29 A kérdező kommentje:

5-6 hetesnek állapították meg.

Az orvosok,ápolók keze alatt van,gondolom tudják mit csinálnak,nem hiszem hogy ő az egyedüli ezzel a problémával.

Ma reggel írt smst hogy nem sok,kevés véres folyása van,tehát szép lassan ürül neki a hematóma.Folyamatosan nézik majd uh.-val.

2010. aug. 29. 11:46
 26/29 A kérdező kommentje:

Úgyhogy ez esetben mivel orvosi felügyelt alatt van nem hinném hogy az életével játszik!!!!!!!!!!!

Amúgy 2 nap alatt 5 mm.-t nőtt a baba.

2010. aug. 29. 11:48
 27/29 anonim ***** válasza:
55%

Ki mondta, hogy orvosi felügyelet alatt játszik az életével?

Ha vérzik, és hazamegy, na akkor játszik az életével.

Okoska.

2010. aug. 30. 16:31
 28/29 A kérdező kommentje:

Na de hát azt nem írtad oda okoska.Innentől gondolhatok bármire.Ennyi.Nem is tudom mit gondoltok,azok akik itt rinyálnak hogy az én felelősségem?Azt hiszi mindenki hogy el akart jönni a kórházból úgy hogy közben meg nem keres fel másik orvost vagy hogy?Ezt nem értem?!

Na mindegy nem is érdekelnek az ilyenek,a lényeg hogy jól vannak!!!!!És inkább a kötekedők ne is írjanak!!

2010. aug. 30. 18:11
 29/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon drukkolok! Remélem írsz,ha megtudsz valamit...

6,5 hós Kispupák anyuja

2010. aug. 30. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!