Hogyan tudom majd megkülönböztetni a jóslófájást az igazi fájásoktól? Az egyik barátnőm most szülte a 2. babáját, és a jóslófájásoknál már bement a kórházba, mert azt hitte, hogy az már "rendes" fájás, mivel az első babájánál nem volt jóslófájása.
Én is második babámat szültem nemrég, és nekem se volt az elsőnél jóslóm így nem tudtam mit kell várni.
És én is így jártam, hogy ezek a fájások 2 napig ugyanolyanok voltak, annyira nem fájt de aludni már nem tudtam tőlük rendesen.
Nálam az se jött be hogy rendszereződnek e, meg pontos időpontra követik e egymást mert összevissza volt.
Mégis bementem velük a kórházba. Burkot repesztettek és egy óra múlva meglett a lányom.
Én is paráztam hogy hazaküldenek meg még jó hülyének is néznek h második gyerek, és nem tudom h mikor kell menni :)
Nekem a jóslófájások elmúltak, ha mozognni kezdtem.
Ugyanúgy elmúltak ha zuhanyozni kezdtem.
Aznap,amikor a szülés indult meg a fájásokkal hiába pattantam ki az ágyból nem múlt el. Azért még vártam,és almentem zuhanyozni is, hátha elmúlik, mire kiszálltam a kádból összezuhantam a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!