Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm babáját el akarja...

A barátnőm babáját el akarja venni a doki. Ugye ne hagyja magát? Sos

Figyelt kérdés

Bekerült a kórházba vérzéssel.Ma reggel hívott hogy megint vérzik és a doki ki akarja kaparni.Mondtam neki hogy ne hagyja magát mert egyáltalán nem biztos hogy a baba el fog menni,erre egy konkrét példám is van méghozzá itt laknak mellettünk,jó barátok vagyunk és mikor a doki vizsgálta a férje tartotta a tálat annyira folyt belőle a vér.Akkor a doki azt mondta várják meg mi lesz és tessék 1.-én lesz 1 éves a lányuk.

Most el akar jönni a kórházból.

Szerintetek?

2010. aug. 28. 09:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
76%
nem vagyunk orvosok és ha azok lennénk sem tudnánk látatlanban diagnosztizálni....pláne, hogy azt sem tudjuk, hány hetes a barátnőd
2010. aug. 28. 09:39
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Hú ez nehéz ügy, sajnálom őt:-(((

Hány hetes terhes? Fejlődik rendesen a pici?

2010. aug. 28. 09:39
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenesetre kérnék egy UH vizsgálatot. A vérzés egy spontán vetélés elindulását is jelenti, amit sajnos "kaparással" szoktak befejezni.
2010. aug. 28. 09:40
 4/29 anonim ***** válasza:
72%
még azt hozzátenném, hogy nagyon felelőtlen voltál, amikor bátorítottad, ha eljön a kórházból és valami baja lesz, az a te felelősséged :S
2010. aug. 28. 09:40
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos azért csak jobban tudja, min te! Azért mert volt egy példa a szomszédodban még nem azt jelenti, hogy nála is ez van.

Bízzon az orvosban, még mielőtt az ő életébe is belekerül!

2010. aug. 28. 09:41
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt biztosan többről van szó, mint vérezgetésről. Én még nem láttam olyan dokit, aki azért harcolt volna, hogy ne legyen gyereke egy nőnek.

Lehet, hogy már megindult a vetélés, vagy valami rendellenességet talált. Ezt csak az orvos tudja megmondani.

2010. aug. 28. 09:46
 7/29 anonim ***** válasza:
86%

Ezt komolyan mondom nem hiszem el, itt egy önjelölt barát..

Felfogtad, hogy mit csináltál ? A hülyeséged az életébe is kerülhet a barátnődnek, mi vagy te orvos? Azért mert a szomszédnál az volt, semmit nem jelent. Talán az orvosra kell hallgatni, és nem a szomszédra, pláne látatlanba

2010. aug. 28. 09:47
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

szerintem is az orvos csak ezt tanulta.tudja hogy mikor van remény és mikor teljesen reménytelen.ha kell kérdezzen meg a barátnőd egy másik dokit.kettőnek már lehet jobban hisz.

haza ne jöjjön mert így már a saját életével is játszik!

24 éves anyuka

2010. aug. 28. 09:48
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Anyukám is így volt velem.Az elejétől kezdve vérzett,de rettenetesen.Azt mondta neki a doki,h. belőlem úgysem lesz semmi,úgyhogy el kell,h. vetessen.Aztán végül átvitték egy másik kórházba és itt vagyok 21 éves,egészséges.Soha nem volt semmi komoly bajom.Szerintem érdemes lenne megpróbálni egy másik orvost is.
2010. aug. 28. 09:50
 10/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak!!!!!

Akik meg felelőtlennek mondanak azok meg állítsák már le magukat ugyanis nem tudnak semmit.Annyira hülye én sem vagyok hogy haza "rángassam" és azt mondja neki hogy feküdj itthon és várd a csodát.Sikerült annak a dokinak a számát megszereznem aki az szomszéd barát babáját is megmentette és igen is közlöm hogy vannak olyan dokik akik egyből neki esnek az embernek ezt meg had mondjam már tapasztalatból ok?

Ja és ahol jelenleg fekszik az egy sintér kórház!!!!

Úgyhogy a felelősségteljes embereknek mondom hogy végre megnézi agy JÓ orvos és majd ha az azt fogja mondani hogy nincs remény akkor el fogom hinni addig nem.Amúgy még tegnap jól volt a baba ma meg már kaparni akarja?Na ez röhej!!!!

2010. aug. 28. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!