Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátnőm babáját el akarja...

A barátnőm babáját el akarja venni a doki. Ugye ne hagyja magát? Sos

Figyelt kérdés

Bekerült a kórházba vérzéssel.Ma reggel hívott hogy megint vérzik és a doki ki akarja kaparni.Mondtam neki hogy ne hagyja magát mert egyáltalán nem biztos hogy a baba el fog menni,erre egy konkrét példám is van méghozzá itt laknak mellettünk,jó barátok vagyunk és mikor a doki vizsgálta a férje tartotta a tálat annyira folyt belőle a vér.Akkor a doki azt mondta várják meg mi lesz és tessék 1.-én lesz 1 éves a lányuk.

Most el akar jönni a kórházból.

Szerintetek?

2010. aug. 28. 09:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
ja, aki szerint felelőtlen vagy, az nem ad normális választ...érdekes logika...amúgy meg annyit tudunk, amennyit írtál pl: "Mondtam neki hogy ne hagyja magát"
2010. aug. 28. 10:16
 12/29 A kérdező kommentje:

Én azt arra mondtam hogy egyenlőre még ne hagyja azt hogy kikaparják mert a vér az a méhfalból is távozhat és lehet hogy a baba meg tök jól van.

Hirtelen reggel idegességemben ennyit tudtam leírni,más nem jutott eszembe.Na mindegy.Nem vitát akarok szítani csak kíváncsi voltam hogy esetleg volt e már más is ilyen cipőben és mint olvastam igen úgyhogy ez még nagyobb reményt adott nekem.

Én legalább oly annyira ideges vagyok mint ők és próbálok minden fűszálba kapaszkodni.

2010. aug. 28. 10:21
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van!Minél előbb lássa másik orvos is!
2010. aug. 28. 10:27
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
nem azzal van gond, hogy segíteni próbálsz neki, de ne kelts benne hiú reményeket, ok, nézze meg másik orvos, meg várjanak még, ha lehet egyáltalán, és nem a kismama élete múlik rajta, de segíteni azzal segítenél legtöbbet, hogy bemész hozzá és próbálod vele elfogadtatni a helyzetet...hiú reményeket kelteni benne, ami alapján ő haza akar jönni, az eszméletlen nagy felelőtlenség
2010. aug. 28. 10:30
 15/29 anonim ***** válasza:
72%
Már megbocsáss, de te kérdeztél, mi válaszoltunk. Az, hogy a te reményeid nem esnek egybe a kapott válaszokkal, az nem a mi hibánk.
2010. aug. 28. 10:46
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy nincs igazuk a "nem normálisan válaszolóknak", de a mód a problémás, nem is a tartalmi mondanivaló.

Úgy írjon már mindenki, ahogy képpel, névvel is írna...

Szerintem is lássa mielőbb más orvos is, ehhez joga van.

De pl. nekem az első, vagy 0. dolgom lenne a kezelőorvosomat kifaggatni, hogy mégis mi a baj, miért akar ezt vagy azt tenni, mik a lehetőségeim, mi mivel jár(hat).

Kérdés, hogy hány hetes terhes, kérdés, hogy a saját orvosa-e amúgy, ismeri-e, stb. De akkor sem értem, miért csak ennyit tud(tok), hogy vérzik, és kaparnák, semmi mást?????????!!!!!!! Bocs, ez fura.

Abban miért vagy biztos, hogy tegnap jól volt a baba? Tegnap épp látta orvos, uh, stb.?

Több infó kell a helyzet megítéléséhez.

2010. aug. 28. 10:50
 17/29 anonim ***** válasza:
27%
Akármit is mondasz FELELŐTLEN vagy!
2010. aug. 28. 11:48
 18/29 A kérdező kommentje:

Most értünk haza és megnézte az az orvos akit én tudok hogy nagyon jó doki.Az a helyzet hogy a baba jól van csak hematóma van közvetlen a babánál ami ha megindul kifelé akkor sodorja magával a babát.

A másik kórházban bunkók,lekezelők voltak vele a doki meg sem uh.-ozta csak szétnyitotta kacsával és annyit mondott hogy megindult a vetélés és hogy ki kell kaparni.Nagyon bízom benne hogy előbb-utóbb a hematóma felszívódik és az a kis élet megmarad.

Nem érzem magam felelőtlennek azért mer egy jobb orvost segítettem neki elintézni és most már én is nyugodtabb vagyok hogy jó helyen van.

2010. aug. 28. 16:37
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Jujj szegény:( amúgy nagyon becsüllek amiért meg akartad menteni a barátnöd babáját:) akkor ugye most nem kell kikaparni???? Megszakadna a szívem!

38 hetes

2010. aug. 28. 16:51
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem kell kikaparni!

Azt mondták hogy megvárják hogy a természet hogyan dönt.Megadják az esélyt hogy megmarad a baba,ha nem akkor megy úgy is beindul a folyamat magától és akkor ott lesznek és majd csinálják a továbbiakat.Úgyhogy jelenleg most kórházban van és szigorúan fekszik és gyógyszerezik majd de hogy konkrétan mit fog kapni azt nem tudom.

Köszi mindenkinek a választ!!!

2010. aug. 28. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!