Ki volt már ilyenen?
Sziasztok hétfőn megyek genetikai ultrahangra és kombinált tesztre az érdekelne hogy a baba nemét is meg mondják..
Vagy hogy van ez kapok képeket is Bene van az árban nekem 35000 lesz
A nemét ha látják akkor megmondjak, de 12 héten azért még nem 100%, hogy meg tudják mondani, inkább a 18. héten.
Az, hogy képet kapsz-e nem tudom. Én pl kaptam nyomtatott képet, CD-t videóval és képekkel.
Az ultrahangon esetleg láthatják, de még nem teljes bizonyossággal. A genetikai teszten viszont kiderül a neme.
Képeket biztosan kapsz, a leletekkel együtt.
7
Neked is vannak hibáid...
( nekem is szoktak, nem is kötök bele másokba)
Nekem az Istenhegyiben megmondtàk, viszont nekem sem volt kerdés, hogy fiú..
A lányomnàl pedig egészen a 18. Hétig nem tudták megmondani, pedig Czeizeles szonográfus volt a fogadott dokim...
Piszkálni nem akarta, hogy forogjon, amúgy meg keresztbetett labbal volt.
A kombinált teszten nem derül ki a neme (de ha ennyibe kerül, akkor az lehet, hogy valami "okosabb" teszt, legalábbis nekem a kombinált olcsóbb volt, ha jól emlékszem). Ha szerencséd van, az uh-n láthatják, de ha látszik is, akkor sem 100%.
A képek nekem úgy voltak, hogy a szonográfus párat "fényképezett" közben, azok közül választhattam egyet, hogy kinyomtassák fotóminőségben. A többi képet és a teljes uh videóját megkaptam egy lemezen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!