Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig melozott terhesen...

Ki meddig melozott terhesen csajok? Őszintén, érvekkel, meddig és miért addig? 😊

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 20:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%
Mikor + lett a tesztem pont kezdődött 1 hó zárás, bölcsibe dolgozom. 2 hóval előtte vetéltem, szerettem volna dolgozni de sokszor fájdogált a hasam, így ikább nem mentem vissza,kiba lett volna ott bóklászni és nézelődni, mert napi szintem kb 10x,10+kg os gyereket emelgetni nem kockáztattam.
2021. júl. 5. 22:27
 22/32 anonim ***** válasza:
64%
Kb. 4-5 héttel szülés előtt, mert már nem bírtam az egész napos ülést, fájt tőle a hasam.
2021. júl. 5. 22:56
 23/32 anonim ***** válasza:
47%

Július 16 szültem

Május közepén mentem el tappenzre.

Napi 12 órát álltam, jól voltam legalább nem hiztam annyit. Aztán meg gondoltam jó lesz kicsit pihenni. Aha. Egész nap takarítottam. Ramjott az Hogy nem elég tiszta. Naponta ablakot mostam, meg mindent is mostam. 🙄😂

2021. júl. 5. 23:06
 24/32 anonim ***** válasza:
46%

38.hét utána 1 hét szabi majd szülés csed

Szeretem a munkám, fontos projektem volt, táppénzre nem akartam menni. Bajom nem volt semmi, táppénzcsaló nem vagyok.

Plusz így hogy január 10el tettem le a munkát és az előtte évem teljes lemelózott év megvolt így a szülé utáni nyáron megkaptam a nagy tavalyi teljes évre járó bónuszt is ami annak jár aki jan1-dec31 végig dolgozta az évet,ebből sem estem ki.

2021. júl. 5. 23:13
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
Lombikunk volt, sokadik, már a pezesejtleszívastól eljöttem. Terveztem visszamenni még ha sikerül, de nem ajánlották, nem is voltam jól. Állómunka, fizikai jellegű. Hallgattam az orvosra. Nem kockáztattam.
2021. júl. 6. 06:07
 26/32 anonim ***** válasza:
68%
Elsővel a 35. héten kerültem kórházba munkából. A másodikkal így csak a 35. hétig dolgoztam tervezetten - na ő még maradt egy hónapot :)
2021. júl. 6. 06:10
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

24es. Nem mindenki táppénzcsaló, aki nem dolgozik végig terhesen. Persze biztos van aki csak nem akar, de ez olyan általánosításnak "hangzott".

25

2021. júl. 6. 06:16
 28/32 anonim ***** válasza:
68%

Kereskedelemben dolgozom,nyilván nem köteleznek de nalunk 15.hét után nem ajánlják hogy dolgozzunk.

Fizikai munka,emelgetni kell,egész nap állni.

Ülő munka nyilván teljesen masképp van.

2021. júl. 6. 07:51
 29/32 anonim ***** válasza:
58%
Én nem írtam hogy mindenki az..Én azt írtam mivel nekem semmi bajom nem volt nem akartam kamutáppénzre menni. Szövegértés.
2021. júl. 6. 08:06
 30/32 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező:ez sok mindentől függ,hogy lombik baba vagy ikrek,vagy veszélyezett terhes,vagy a munkahely ártalmas magzatra.egészséges terhesség 1 baba terhesség szülésig dolgoznak,de van aki a gyes alatt szül
2021. júl. 6. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!