Ki meddig melozott terhesen csajok? Őszintén, érvekkel, meddig és miért addig? 😊
31. Hétig.
De már eléggé kivotlam. Igazából nem is a terhesség miatt feltétlen, de nyár volt, 100 fok, ingáztam napi 3 órát a 45 fokos vonaton... Lábam feldagadva...
Utana 6 hetet tudtam pihenni és 37.heten megszületett a lányom.
32. hét.
Eredetileg a 36. hétig terveztem dolgozni, de olyan 24. héttől kezdve nekem a tököm kivolt a munkával. Nem érdekeltek a munkaügyi problémák, nem tudtam igazán komolyan venni a munkát úgy általában, a vírus miatt amúgy is itthonról dolgoztam, kb az egész napot ellébecoltam Netflix-nézéssel és babaruha-rendeléssel, szóval úgy annyira nem voltam hatékony (egész napra beírtam magamnak kamu-meetingeket az outlook naptáramba, hogy úgy nézzen ki, mintha dolgoznék, de amúgy lófüttyöt nem csináltam). Minthogy a helyettesem már betanult addigra, én úgy voltam vele, hogy ennek semmi értelme, többre menne mindenki, ha nyugiban lennék itthon, szóval megbeszéltem a főnökkel, hogy egy hónappal hamarabb jövök el a tervezettnél. Az évre szóló szabadságaim+CSED elég volt erre, nem mentem táppénzre.
Utolsó
Én is kivettem a szabikat és hát elég nagy butaság volt, most megy bölcsibe a kislányom és kemény 13 napom lett így, amit a beszoktatás alatt ki tudok venni. Elég necces...
Csak hogyha te is tervezed bölcsibe adni, akkor ezzel számolj, hogy nem biztos hogy egyszerű lesz szervezés szempontjából.
12es voltam
A munkahelyemen kb.2 hétig,nagyon vigyázva ( kemó,sugár,onkológia).
Közben csináltam egy szakmát,így a gyakorlatot csináltam gyógyszertárban,majd ott ragadtam dolgozni,ott a 32.hétig,mert akkor befektettek 10 napra. Utána inkább pihentem, 37.héten újra kórház,akkor már babával jöttem haza.
15
Az oké, csak hivatalosan nem lehet a gyerek bölcsiben, te pedig gyed-n, ha nem vagy aktív =szabin vagy tényleges munka.
De ha már gyes-en leszel akkor mindegy 🙂
Nálunk én már gyes-n leszek, így nem gond, de ha hamarabb ment volna, akkor probléma is lehetett volna belőle a fentebb írták miatt.
Én még ez előtt állok. November közepére vagyok kiírva, úgy voltam vele oktober végéig bírom, onnantól szabi majd csed.
Hat mar most latom hogy nem igy lesz. Szeretnek eljönni szeptember vegen. Igazabol mar a tokom kivan a munkával. Igazabol eleg stresszes, plussz a hangulat sem olyan stb… nekem igy lesz kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!