Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig melozott terhesen...

Ki meddig melozott terhesen csajok? Őszintén, érvekkel, meddig és miért addig? 😊

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 20:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
Mivel szülési sérült babákkal dolgoztam gyakorlatilag semeddig, vetélés is volt előtte sajnos, az is indokolta.
2021. júl. 5. 20:47
 2/32 anonim ***** válasza:
87%

Első gyereknél az indítás előtt 4 nappal még dolgoztam, bírtam, nem volt megterhelő, nem akartam otthon unatkozni.

Második gyereknél nem dolgozom egy percet sem, mivel még itthon vagyok a naggyal.

2021. júl. 5. 20:48
 3/32 anonim ***** válasza:
87%
Január 29-en szültem, december 21 volt az utolsó munkanapom. Azért ez, mert a főnököm mondta, hogy Karacsonyi szünet után már ne menjek vissza, nincs értelme. Mindent zártam év végével.
2021. júl. 5. 20:50
 4/32 anonim ***** válasza:
98%
Első terhességemnél a 20. hétig. Dolgozni akartam míg bírom, de sokszor megkaptam a kollégáktól, hogy hülye vagyok. A másodiknál a 9. héten eljöttem, mert változtattak a beosztáson, és lett volna, mikor egyedül lettem volna műszakba szakirányú végzettséggel rendelkező. Ugyanaz a munkahely, megyei kórház egy aktív osztálya. Felnőtt szakápoló vagyok.
2021. júl. 5. 20:51
 5/32 anonim ***** válasza:
80%

37. Betöltött Hèt

Nem volt okom hamarabb eljönni.

Szerettem a munkámat

Jól voltam

Csak csed-re jöttem el

Ennyi

Semmi érv

2021. júl. 5. 20:54
 6/32 anonim ***** válasza:
95%

31. hétig dolgoztam

Sajnos határozott idejű munkaviszonyom volt, de még bírtam volna dolgozni.

2021. júl. 5. 21:00
 7/32 anonim ***** válasza:
75%

Első gyerekkel a félidőig. Akkor volt egy olyan pár nap, mikor rámszállt a főnök. Belekötött, hogy mennyit járok mosdóba, hogy leesett a cukrom vagy erős hányingerem volt, és bekaptam egy cukrot. Irodai munka, más ott nassolt egész nap. Akkor mondtam azt, hogy nem kell nekem ez a stressz.

A második gyerekkel a pozitív teszt után csak betelefonltáltam. Olyan vegyszerekkel dolgoztunk, hogy be se tehettem a lábam. Más munkakört nem tudtak adni, úgyhogy állásidő.

2021. júl. 5. 21:07
 8/32 anonim ***** válasza:
76%

20. Hétig dolgoztam, mert veszélyeztetett terhes lettem.

Második terhességemnél 26. Hétig bírtam, mivel komplikációk léptek fel, így otthon voltam, majd vészes terhességi hányás miatt kórházban.

2021. júl. 5. 21:07
 9/32 anonim ***** válasza:
87%

A lányommal 6 hétig (gyári munka) amit lehetett kiírattam magam.

Semmi bajom nem volt, de a főnököm közölte h nem tudnak más munkakört adni, állási pénzt meg nem szívesen fizetnek. Ez a burkoltan ha vissza akarsz jönni jobban jársz ha nem teszel be nekünk.

Így mentem tpre

Az ikrekkel 35 hétig (irodai munka) jól voltam, szerettem a melómat. Délelőtt dolgoztam éjszaka ment el a víz.

2021. júl. 5. 21:08
 10/32 anonim ***** válasza:
89%
A szülés előtti nap még dolgoztam. Nem így volt tervezve, csak a gyerek másfél hónappal korábban úgy gondolta, hogy neki elég volt odabent.
2021. júl. 5. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!