Ki meddig melozott terhesen csajok? Őszintén, érvekkel, meddig és miért addig? 😊
Első gyereknél az indítás előtt 4 nappal még dolgoztam, bírtam, nem volt megterhelő, nem akartam otthon unatkozni.
Második gyereknél nem dolgozom egy percet sem, mivel még itthon vagyok a naggyal.
37. Betöltött Hèt
Nem volt okom hamarabb eljönni.
Szerettem a munkámat
Jól voltam
Csak csed-re jöttem el
Ennyi
Semmi érv
31. hétig dolgoztam
Sajnos határozott idejű munkaviszonyom volt, de még bírtam volna dolgozni.
Első gyerekkel a félidőig. Akkor volt egy olyan pár nap, mikor rámszállt a főnök. Belekötött, hogy mennyit járok mosdóba, hogy leesett a cukrom vagy erős hányingerem volt, és bekaptam egy cukrot. Irodai munka, más ott nassolt egész nap. Akkor mondtam azt, hogy nem kell nekem ez a stressz.
A második gyerekkel a pozitív teszt után csak betelefonltáltam. Olyan vegyszerekkel dolgoztunk, hogy be se tehettem a lábam. Más munkakört nem tudtak adni, úgyhogy állásidő.
20. Hétig dolgoztam, mert veszélyeztetett terhes lettem.
Második terhességemnél 26. Hétig bírtam, mivel komplikációk léptek fel, így otthon voltam, majd vészes terhességi hányás miatt kórházban.
A lányommal 6 hétig (gyári munka) amit lehetett kiírattam magam.
Semmi bajom nem volt, de a főnököm közölte h nem tudnak más munkakört adni, állási pénzt meg nem szívesen fizetnek. Ez a burkoltan ha vissza akarsz jönni jobban jársz ha nem teszel be nekünk.
Így mentem tpre
Az ikrekkel 35 hétig (irodai munka) jól voltam, szerettem a melómat. Délelőtt dolgoztam éjszaka ment el a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!