Van még rajtam kívül, aki pályakezdő és 30-hoz közelit és sohase melózott még sehol?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 23:54
1/21 anonim válasza:
Biztosan van. Sok sikert a munkakereseshez...
2/21 anonim válasza:
Velem pont ez van. Minap keszitettem el eletem elso CVjet. Majdcsak lesz valahogy :-)
3/21 anonim válasza:
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, azt hogyan sikerült? Miből éltél eddig? Kérlek ne sértődj meg, csak kíváncsi vagyok.
4/21 anonim válasza:
Én is rögtön arra gondoltam, hogy azt hogy sikerült összehozni Kérdező és 2.?
Ennek ellenére nem esélytelen, ennyi éves korodra gondolom a szakmádba azért ha gyakorlatban nem is de elméletben felkészült vagy rendesen... :) Mit végeztél?
5/21 anonim válasza:
Irigylem azokat akiknek ilyen a családi hátterük, hogy ezt megengedhetik maguknak.
6/21 anonim válasza:
Mondjuk, a HR-esek azért jobban szeretik, ha valaki dolgozott már valahol ennyi idős korára, mert nekik szorgalmas, dolgozni szerető ember kell, nem holmi here, akit kitartanak. Ha eddig kerültétek a munkát, akkor szerintem nem sok esélyetek lesz, mindenhol ferde szemmel néznek majd rátok.
7/21 anonim válasza:
27 évesen kerestem első munkahelyet. Addigra volt diplomám, és egy tervezett cuki 2,5 éves kislányom. 3 önéletrajzot küldtem szét, ebből 2-n voltam interjún, egyre fel is vettek. Egy negyedik helyről meg felhívtak, hogy hallottál, hogy munkát keresek, és meghallgatnának. De akkor már tárgytalan volt.
Sok sikert nektek :)
8/21 anonim válasza:
Nyilván előny, ha ennyi évesen már van valami munkatapasztalatod, de engem is 27 évesen vettek fel két egyetem után az első igazi munkahelyemre. Addig csak tanulást meg gyakornokoskodást tudtam felmutatni, azt semmi hátrányom nem származott belőle.
9/21 anonim válasza:
2-es vagyok. Meg azert van ido mire betoltom a 30-at, de na....Az en storym annyi, hogy egy olyan egyetemet valasztottam, ami mint kiderult tavol all tolem. 23 evesen valtottam, pedig nem sok hianyzott,h elvegezzem. Osztondijjakbol es diakmunkakbol tengodtem, most HRkent szeretnek elhelyezkedni :-) Sajnos eleg szegeny csaladbol szarmazok, igy szo sem volt nalam arrol, hogy ultem a baberjaimon, mig a szuleim penzeltek az uduleseimet stb. Igy jott ki, sajnos valtoztatni mar nem tudok..de megprobalom ebbol a hekyzetbol kihozni a legjobbat :-)
10/21 anonim válasza:
6-nak. Szerintem pedig a magad fajta fontoskodo, okoskodo emberekre neznek inkabb ferde szemmel, akik nemi info alapjan azt hiszik, hogy mident tudnak. Biztosan nehezen maradnak veled egy legterben a kollegaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!