Van még rajtam kívül, aki pályakezdő és 30-hoz közelit és sohase melózott még sehol?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 23:54
11/21 A kérdező kommentje:
Félek a munkától nagyon és még nem merek belevágni
2016. aug. 23. 13:14
12/21 anonim válasza:
Hát, nem csodálom, hogy félsz. Elég szar is minden reggel felkelni, bemenni egy melóhelyre, közben szopni a BKV-n vagy a dugóban, aztán meg bent robotolni, felelősséget vállani mindenért, megcsinálni, amit diktál a főnök, délutánig bent lenni. Semmi játék, tévézés, alvás közben. Utána meg hazamégy fáradtan, és nem is gémezhetsz meg bulikázhatsz hajnalig, mert reggel fel kell kelni, és kezdődik elölről. Tényleg félelmetes. Sokan azért összeszedik a bátorságukat, és belevágnak. Van, aki már tizenévesen, pl. én is, de megértem, ha te még kicsit gyűjtögeted a bátorságot hozzá.
13/21 A kérdező kommentje:
Igen ez a problémám, amit leírtál semmi buli, gépezés, csak alvás és meló
2016. aug. 23. 13:23
14/21 anonim válasza:
Nagyon szar lehet dolgozni, én soha nem csinalnám. Szerencsére most még eltartanak a szüleim, és sokat is fogok örökölni, úgyhogy ilyennel nem lesz gondom a jövőben se. :)
15/21 anonim válasza:
Jól teszed, ne is dolgozz, ha nem muszáj. Elég fárasztó már a tévében is nézni az ilyesmit.
16/21 A kérdező kommentje:
Tényleg? Az nagyon jó! :D Szerencsés vagy :)
2016. aug. 23. 14:01
17/21 anonim válasza:
A válaszaid alapján Kérdező nagyon szánalmas egy ember lehetsz, mindenféle motiváció és ambíció nélkül. Lehet, hogy még most nagyon szórakoztató végigjátszani a legújabb játékokat xboxon, csak ebben a korban már aki csak ennek él és a naplopásnak az már gáz.
18/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok, hogy még azt se tudod, hogy ki vagyok, megítélsz a válaszaimból:) Na mindegy, ment a lefelé ujjacska :D
2016. aug. 23. 14:25
19/21 A kérdező kommentje:
témát lezártam :)
2016. aug. 23. 14:29
20/21 anonim válasza:
Kérdező, ne törődj az ilyen irigy emberekkel, csak fáj nekik, hogy mások szerencsésebbek náluk. Nem mindenkinek az az életcélja, hogy dolgozzon, néhányan szeretnénk élni is, ezt mindenkinek figyelembe kell vennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!