Van még rajtam kívül, aki pályakezdő és 30-hoz közelit és sohase melózott még sehol?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 23:54
21/21 anonim válasza:
Hát ez durva. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a hozzászólók szerintem nem irigységből, inkább sajnálatból írtak... Èn jó szülői háttérrel rendelkezem, sőt a párom is kényelmesen el tudna tartani, én mégis tanultam, és igyekszem egyre többet elérni a saját karrieremben. Hogy miért? Először is szégyellném magam, ha nem így lenne. Másodszor honnan tudod, hogy meddig számíthatsz mások segítségére? Én biztosan nem várnám meg mondjuk, hogy 50 éves koromban, mire elfogy apuci pénze, mehessek egy szalag mellé dolgozni minimálbérért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!