Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hollandiaba keszulok dolgozni...

Hollandiaba keszulok dolgozni es arra lennek kivancsi hogy van-e itt olyan aki ott melozik esetleg melozott?

Figyelt kérdés
Legfokeppen az uveghazi munkara lennek kivancsi mert egy ilyen uveghazban fogok dolgozni paprika, paradicsom es uborka. Tapasztalatok erdekelnenek esetleg ha vamelyik ismerosod ilyesmit dolgozik ott velemenyek tippek barmi jo ljohet elore is koszonom a valaszokat.

2017. ápr. 28. 12:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az angolt azért nem árt, ha beszéled erős alap szinten.
2017. ápr. 28. 12:51
 2/21 A kérdező kommentje:
Az angolt jol beszelem ezel nincs gond angol volt az interju is koszi amugy esetleg melorol tudsz mondani valamit?
2017. ápr. 28. 12:53
 3/21 anonim ***** válasza:
Arról nem, én az Angoloknál dolgoztam. Semmi extra csak megbízható munkaközvetítővel menj ki és ne engedd magad átverni. maga a munka magáról beszél, üvegház. Dögmeleg lesz, nem is meleg inkább fülledt, párás.
2017. ápr. 28. 12:54
 4/21 A kérdező kommentje:
Ertem koszi persze igy van magaert beszel arra szamitottam van fogalmam rola hogy milyen lehet de olyanokra lennek kivancsi hogy stresszelnek a fonokok norma van mennyire nehez a melo? ezek erdekelnenek leginkabb
2017. ápr. 28. 12:59
 5/21 anonim ***** válasza:
Arra azért figyelj, hogy a levegő toxikus, az állandó permetező szerektől. Inkább vendéglátásban dolgozz.
2017. ápr. 28. 13:01
 6/21 A kérdező kommentje:
Ertem hat errol meg nem hallottam jo tudni de igazabol csak 3 honapra terveztem aztan abban bizom hogy esetleg ott kozben ha mar kint vagyok talalok jobbat mint pl szallodai recepcios mert itthon ezt melozom es igazabol bizom benne hogy talalok valami jobbat idovel
2017. ápr. 28. 13:03
 7/21 anonim ***** válasza:
Kezdetnek mindenképpen jó. Ha szemét a főnök, ha magas a norma pár hónapot kibírsz ott úgyis.
2017. ápr. 28. 13:15
 8/21 anonim ***** válasza:
Vigyázz azért! Az efféle közvetítős üvegházi munkák gyakran átverősek és/vagy lehúzósak. Ismerősöm is járt így, végül azt csinálta, hogy összegyűjtött pár száz eurót, kinézett egy albérlethirdetést, felmondott, odament lakni, majd keresgélni kezdett. Végülis összejött neki.
2017. ápr. 28. 13:25
 9/21 A kérdező kommentje:
Ez a ceg rendben van Erdelyi vagyok szoval egy roman ceg de korrekt a ceg az utat is allja a ceg ha igenyled illetve nem kell semmiert fizetni a szallast es a biztositast meg fizubol vonjak 1000-1200 euro marad tisztan havonta nincs gond a kozvetito cegel tehat de koszi! :)
2017. ápr. 28. 13:28
 10/21 anonim ***** válasza:
hm
2017. ápr. 28. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!