Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hollandiaba keszulok dolgozni...

Hollandiaba keszulok dolgozni es arra lennek kivancsi hogy van-e itt olyan aki ott melozik esetleg melozott?

Figyelt kérdés
Legfokeppen az uveghazi munkara lennek kivancsi mert egy ilyen uveghazban fogok dolgozni paprika, paradicsom es uborka. Tapasztalatok erdekelnenek esetleg ha vamelyik ismerosod ilyesmit dolgozik ott velemenyek tippek barmi jo ljohet elore is koszonom a valaszokat.

2017. ápr. 28. 12:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hja, semmiért nem kell fizetned, de miután kiértél leütnek és elszedik mindened. Sok sikert!
2017. ápr. 28. 14:00
 12/21 A kérdező kommentje:
biztosan igy lesz :) azert kell orvosi papirokat is inteznem es ado bevalast stb.. na mind1
2017. ápr. 28. 14:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Meg fogsz halni az üvegházban. Lesz vagy 35-40 fok tartósan hőérzetre és egész nap hajulsz, guggolsz. Egy haverom volt kint, a mikor szedték le a szar paradicsompalántákat, amik már el voltak száradva, egész nap a feje fölött kellett lennie a kezeinek, mert ott sok helyen felfuttatják drótra és magasan vannak a zöldségek. Érted b+. :D
2017. ápr. 28. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: azért arra számíts, hogy ott nem biókertészet lesz, mint sok helyen Ro.ban, emiatt sokszor toxikus a levegő a melegházakban a vegyszerektől.
2017. ápr. 28. 15:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt a munkát a KG International is hirdeti. Ebből a kérdésedből baromira látszik, hogy semmi üvegházi munkatapasztalatod nincs, azaz nem te leszel oda a nyerő ember.
2017. ápr. 28. 15:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Uveghazi az nincs viszont sajat kertunk es foldeinkrol azert van jo par eves tapasztalatom miert ne lennek az? ha ennyi alapjan ez jott le mind1 is vegulis
2017. ápr. 28. 15:38
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez is csak egy meló mint a többi. Fogat összeszorítva el kell végezni és a pénzre gondolni amit kapsz érte és abból mit veszel. Csak így megy.
2017. ápr. 28. 16:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Vegre! Koszi a biztatast teljesen igazad van csak ez van bennem am hogy jo helyre fog kerulni az a penz! :)
2017. ápr. 28. 16:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Sógorom pár hónapja dolgozott Hollandiába ugyan így üvegházban csak ő rózsákkal foglalkozott.

Minden rendben volt, kedvesek voltak és segítőkészek a munkatársai.

Annyit tanácsolnék légy nyitott barátságos és kitartó persze.

Mellesleg a párom is kint dolgozik Hollandba bár más területen.

Sok sikert :)

2017. ápr. 28. 18:43
 20/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, 9 éve a szokványos szerencsepróbálós módon jöttem ki Amszterdamba: Albérlet volt, lánybarátom és a pasija helyére jöhettem, mert ők találtak jobbat. Utána pedig járkálás, és kérdezősködés hotelokban-éttermekben, hogy van-e szükségük új munkaerőre. Két hét alatt találtam. Idővel neked is ezt javasolnám, még ha az elején közvetítővel jössz is ki.
2017. ápr. 28. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!