A pékárú tényleg nem tesz jót a hányingernek, émelygésnek, hanem növeli?
nem lehet általánositani hogy gizikénél igen nálad biztos nem okoz gondot.
érdemesebb inkább gyömbéres kekszet enni vagy reggel felkelés elött pár falatot enni és inni is.
Szerintem is emberfüggő. Valakinek jót tesz, valakinek nem.
Próbáld ki, hogy neked mi jön be.
nekem jót tesz. ha rosszul vagyok, eszem egy kis pirítóst. ha már cukros,akkor kevésbé esik jól, pedig egyébként édesszájú vagyok. de most csak élvezet nélkül tömöm magamba, amit tudok :( remélem nem tart már sokáig
10+4 hetes
igazuk van az elöttem íróknak. Nekem savat csinál, viszont érdekes módon a gyümölcs nem. Próbáld ki, neked mi a jó!:)
37 hetes
Én napokig dióskiflit tudtam csak enni...aztán ropit, aztán őszibarackot kilószám-mást nem is ettem.
Pár napja a kínai megy és a cola, alma, barack...
Nekem is rengeteg savam van, így olyan kaja amibe egy kicsi bors...fűszer bármi kerül már rosszullétet okoz.
Kb. én is úgy vagyok mint az aki azt írta-mindent élvezet nélkül töm. Én is :( a cola az ami tényleg jólesik.
Nekem a gyömbér nem vált be, jött vissza és borzalmas íze van akkor....
Szia!
Nem tudom másnak mit tesz a péksüti, de én a terhességem 4.hónapjáig mást nem bírtam enni, csak péksütit, joghurtot meg pirítóst sajttal. Ez idő alatt (ne kérdezd hogy) de fogytam 3kg-ot :) Pedig azt hittem majd jó dagi leszek ezektől a cukros, szénhidrátos cuccoktól... de hát ha egyszer nem ment le más. Ártani a babának biztosan nem fog, én szedtem az eurovitet is, (a többi félét kihánytam mindig), és jól nő a fiam, egészséges, lassan kibújik. jó babavárást kívánok neked! 36h km
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!