Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pékárú tényleg nem tesz jót...

A pékárú tényleg nem tesz jót a hányingernek, émelygésnek, hanem növeli?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:

nem lehet általánositani hogy gizikénél igen nálad biztos nem okoz gondot.

érdemesebb inkább gyömbéres kekszet enni vagy reggel felkelés elött pár falatot enni és inni is.

2010. aug. 26. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is emberfüggő. Valakinek jót tesz, valakinek nem.

Próbáld ki, hogy neked mi jön be.

2010. aug. 26. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem jót tesz. ha rosszul vagyok, eszem egy kis pirítóst. ha már cukros,akkor kevésbé esik jól, pedig egyébként édesszájú vagyok. de most csak élvezet nélkül tömöm magamba, amit tudok :( remélem nem tart már sokáig

10+4 hetes

2010. aug. 26. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Tényleg emberfüggő, de általában a finomított liszt és cukor túlzott savtermelést idézhet elő azoknál, akik erre érzékenyek, és ez tényleg fokozhatja az émelygést. Ugyanezért nem kívánja az ember a savasabb gyümölcsöt, amikor hányingere van. A gyömbér viszont nagyon jó rá, és lehet kapni por formában is.
2010. aug. 26. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:

igazuk van az elöttem íróknak. Nekem savat csinál, viszont érdekes módon a gyümölcs nem. Próbáld ki, neked mi a jó!:)

37 hetes

2010. aug. 26. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Én napokig dióskiflit tudtam csak enni...aztán ropit, aztán őszibarackot kilószám-mást nem is ettem.

Pár napja a kínai megy és a cola, alma, barack...

Nekem is rengeteg savam van, így olyan kaja amibe egy kicsi bors...fűszer bármi kerül már rosszullétet okoz.

Kb. én is úgy vagyok mint az aki azt írta-mindent élvezet nélkül töm. Én is :( a cola az ami tényleg jólesik.

Nekem a gyömbér nem vált be, jött vissza és borzalmas íze van akkor....

2010. aug. 26. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom másnak mit tesz a péksüti, de én a terhességem 4.hónapjáig mást nem bírtam enni, csak péksütit, joghurtot meg pirítóst sajttal. Ez idő alatt (ne kérdezd hogy) de fogytam 3kg-ot :) Pedig azt hittem majd jó dagi leszek ezektől a cukros, szénhidrátos cuccoktól... de hát ha egyszer nem ment le más. Ártani a babának biztosan nem fog, én szedtem az eurovitet is, (a többi félét kihánytam mindig), és jól nő a fiam, egészséges, lassan kibújik. jó babavárást kívánok neked! 36h km

2010. aug. 26. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!